Новини Софт 12.04.2023 о 18:26 comment views icon

Майже як Reddit. Застосунок для перегляду новин Artifact перетворюється на соцмережу – там є профілі, оцінки репутації та коментарі з голосуванням

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

Artifact на початку позиціювали як застосунок для перегляду новин, які підбирають для вас ШІ-алгоритми, однак нині він стає все більше схожим на соцмережу.

У застосунку є вкладка «Домашня сторінка» зі стрічкою статей, які на думку ШІ Artifact, вам сподобаються; вкладка «Заголовки», де зібрані колекції статей за темами; а також вкладка «Профіль», яка візуалізує вашу історію переглядів, після того, як ви прочитаєте 10 матеріалів

А тепер користувачі можуть коментувати будь-які статті в додатку, і, наслідуючи Reddit, Artifact також дозволить голосувати за та проти коментарів інших людей – формуючи їх репутацію та допомагаючи модерувати дискусії.

Власники Artifact (вони ж засновники Instagram) Кевін  Систром та Майк Крігер кажуть, що оцінка репутації «відображає заслужену довіру спільноти та допоможе зважити думки людей і відфільтрувати небажаних користувачів чи теми».

Майже як Reddit. Застосунок для перегляду новин Artifact перетворюється на соцмережу – там є профілі, оцінки репутації та коментарі з голосуванням

Програма сповіщатиме вас, коли ваші коментарі отримають голоси «за» чи «проти», або коли хтось з ваших контактів прокоментує прочитаний текст.

Онлайн-курс "Асинхронне програмування" від robot_dreams.
Опануйте підходи асинхронного програмування на Python для розробки швидких та ефективних програм.Вас навчатиме Lead Python Software Engineer у SoftServe.
Детальніше про курс

У профіль відтепер можна додати фотографію та біографію (що, очевидно, підвищить вашу репутацію), але попередньо необхідно підтвердити номер телефону. Це також знадобиться, якщо ви захочете перейти на інший пристрій і зберегти свою історію та налаштування Artifact.

Уперше застосунок був представлений у січні, а наприкінці лютого його вже можна було завантажити на пристрої iOS та Android. Функції соціальної мережі додали у застосунок майже одночасно з запуском аналога Twitter у програмі Notes від Substack – популярної платформи розсилки новин. Тож цікаво, поспостерігати за майбутніми оновленнями конкурентів.

Джерело: Engadget

Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: