Новини Крипто 27.05.2022 о 09:00 comment views icon

Asset Reality допоможе популярному Ethereum-гаманцю MetaMask шукати та повертати користувачам вкрадені кошти

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/03/photo_2023-07-03_19-21-48-1-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/03/photo_2023-07-03_19-21-48-1-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/03/photo_2023-07-03_19-21-48-1-96x96.jpg

Тетяна Нечет

Автор новин

Браузерний Ethereum-гаманець MetaMask спробує повернути жертвам крипто-шахраїв та фішингових атак свої втрачені кошти. Лондонська компанія Asset Reality, що спеціалізується на розслідуванні та поверненні вкрадених криптоактивів, допоможе користувачам MetaMask, якщо вони стануть жертвами шахрайства.

У світі вже налічується понад 30 мільйонів активних щомісячних користувачів MetaMask. І компанія отримує велику кількість запитів від тих, хто втратив свої кошти через кібератаки.

«Ми хотіли запропонувати користувачам щось крім рукостискання та побажань удачі. Отже, партнерство з Asset Reality дає користувачам можливість розпочати розслідування, щоб спробувати відстежити вкрадені кошти та, можливо, повернути їх у майбутньому. Це означає, що в кінці тунелю є хоч якесь світло», — сказав Алекс Херман, керівник служби підтримки MetaMask.

За даними Asset Reality, середня сума, втрачена внаслідок шахрайства з криптовалютою, становить 25 тисяч доларів, але іноді може перевищувати 1 мільйон.

«Хоча наші послуги будуть безплатними для користувачів Metamask, їм все одно потрібно буде покрити судові витрати, якщо вони вирішать, що відновлення має для них економічний сенс. Однак, якщо ці судові витрати надто високі, ми допоможемо жертвам об’єднати зусилля та зробити колективні дії, побудувавши значно масштабніше судове розслідування», — заявили в Asset Reality.

Частина процесу відновлення включає блокчейн-аналітику, оскільки Asset Reality співпрацює з низкою крипто-сищиків, включаючи Chainalysis). Фірма також виступає як свідок-експерт, якщо користувач хоче зв’язатися з адвокатом або об’єднатися для участі у більшому колективному позові.

Курс Frontend від Mate academy.
Frontend розробник може легко створити сторінки вебсайту чи вебдодаток. Тому після курсу ви станете затребуваним фахівцем у сфері, що розвивається.
Інформація про курс

Як купити криптовалюту в Україні: посібник для чайників


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: