Новини Кіно 07.03.2023 о 16:39 comment views icon

«Бункер»: тизер нового постапокаліптичного серіалу за книгами Г’ю Гоуї, що дебютує на Apple TV+ 5 травня

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

Apple опублікувала тизер нової 10-серійної постапокаліптичної драми «Бункер»/Silo з Ребекою Фергюсон в головній ролі.

Дія серіалу відбувається у майбутньому, де світ майже не придатний для життя. 10 тисяч останніх людей на Землі увесь час перебувають у гігантському підземному бункері. Хто його побудував та коли — невідомо, і будь-хто, хто спробує розгадати таємницю сховища, помре. Джульєтта (Ребека Фергюсон) — інженерка, яка намагається дізнатися, хто вбив її коханого, під час розслідування розкриває чимало інших неочікуваних таємниць. 

«Бункер»: тизер нового постапокаліптичного серіалу за книгами Г'ю Гоуї, що дебютує на Apple TV+ 5 травня

Поряд з зіркою фільму «Доктор Сон» Ребекою Фергюсон, у шоу з’являться Девід Оєлово, репер Common, Гаррієт Волтер, Чиназа Уче, Аві Неш («Ходячі мерці»), Рашіда Джонс («Офіс»), Тім Робінс («Втеча з Шоушенка»).

Сценарій до «Бункеру» писав Грем Йост, взявши за основу однойменну серію книг  Г’ю Гоуї. Перші три епізоди відзняв режисер Мортен Тильдум («Гра в імітацію»).

Перші дві серії дебютують на Apple TV+ 5 травня, інші виходитимуть по одній щотижня. 

Курс Project Manager від Powercode academy.
Онлайн-курс Project Manager. З нуля за 3,5 місяці до нової позиції Без знання коду, англійської та стресу.
Зарееструватися

Прем’єра ще одного постапокаліптичного шоу Apple «Екстраполяції» відбудеться вже 17 березня. Серіал-антологія Скотта З. Бернса, де персонажі переживатимуть наслідки руйнівних кліматичних змін, у першу чергу цікавий своїм потужним акторським складом — це Меріл Стріп, Кіт Герінґтон, Едвард Нортон, Форест Вітакер, Тобі Магвайр, Джемма Чан, Сієнна Міллер та Девід Швіммер.

Apple опублікувала перший трейлер майбутньої драми «Екстраполяції» — з Меріл Стріп, Кітом Герінґтоном та Едвардом Нортоном в головних ролях

Джерело: Engadget, Collider


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: