Новини Кіно 12.04.2024 о 09:28 comment views icon

«Темна матерія» / Dark Matter — перший трейлер sci-fi серіалу Apple про паралельні світи з Дженніфер Коннеллі

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Ексзаступник головного редактора

Apple опублікувала перший трейлер sci-fi серіалу «Темна матерія» / Dark Matter за мотивами роману 2016 року американського письменника-фантаста Блейка Крауча з Джоелом Еджертоном та Дженніфер Коннеллі в головних ролях. Сам Крауч є шоуранером серіалу.

Останнім часом Apple активно наповнює бібліотеку Apple TV+ науковою фантастикою різного штибу — раптом проґавили, не так давно там вийшов «Сузір’я» / Constellation з Нумі Рапас і Джонатаном Бенксом. На черзі — замовлена у Sony екранізація однойменного роману Крауча (автор трилогії-бестселера «Вейворд Пайнс»).

В центрі сюжету серіалу «Темна матерія» історія вченого-фізика Джейсона Дессена (у виконанні Джоела Еджертона), якого посеред ночі на шляху додому вулицями Чикаго викрадає його інша версія з альтернативного всесвіту. Щоб вибратися з пастки та перемогти альтер его, головному герою доведеться розібратися із загадковим пристроєм під назвою Box та пройти мультивсесвітом божевілля.

Окрім Еджертона та Коннеллі, в науково-фантастичному трилері також зіграли Елісе Брага, Джиммі Сімпсон, Дайо Океньї та Оукс Феглі.

8 травня на Apple TV+ вийдуть перші два епізоди, а решту (ще шість) випускатимуть по одному щосереди до 26 червня. Якраз поки чекаємо фінальний сезон Stranger Things на Netflix.

Перший трейлер Dark Matter

Основи Web дизайну від Ithillel.
Цей онлайн-курс з основ веб-дизайну дозволить вам опанувати мистецтво створення ефективних та привабливих інтерфейсів для вебсайтів і застосунків. Ви оволодієте ключовими принципами UX/UI дизайну, створюватимете дизайн-макети та прототипи, розроблятимете адаптивні інтерфейси для різних пристроїв, готуючись до професійної кар'єри в галузі веб-дизайну.
Дізнатися більше

Постер

«Темна матерія» / Dark Matter — перший трейлер sci-fi серіалу Apple про паралельні світи з Дженніфер Коннеллі


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: