Новини Технології 18.05.2023 о 13:19 comment views icon

Доступ до чатбота Bing можна отримати без облікового запису Microsoft, але з обмеженням до 5 запитів на сеанс

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

Розділ Технології виходить за підтримки Favbet Tech

На початку травня Microsoft масштабно оновила чатбот Bing та відкрила його для публічного тестування – нині компанія очікує залучити ще більшу аудиторію, скасувавши вимогу входу через обліковий запис Microsoft.

Віцепрезидент підрозділу Bing Майкл Шехтер написав у Twitter, що компанія «почала розгортати неавтентифікований доступ до чатбота». Щоправда, для користувачів без облікового запису Microsoft передбачені певні обмеження – лише 5 запитів за сеанс, тоді як зареєстровані люди можуть скористатися 20-ма.

Доступ к чат-боту Bing можно получить без учетной записи Microsoft, но с ограничением до 5 запросов на сеанс

Microsoft представила оновлений пошуковик Bing зі штучним інтелектом на початку лютого – він, як і ChatGPT працює на базі великої мовної моделі OpenAI й дозволяє боту відповідати на запити користувачів мовою, схожою на людську. Останні оновлення дозволяють Bing генерувати зображення за допомогою вбудованої функції Bing Image Creator, яка підтримує 100 мов; надавати у відповідях діаграми, графіки чи відео; зберігати історії розмов та навіть взаємодіяти зі сторонніми службами – такими як OpenTable для бронювання ресторанів і Apple TV для пошуку фільмів.

Живий онлайн-курс "Product Manager 20" від Laba.
Як створити продукт, який справді потрібен користувачам? Пройдіть весь цикл продуктової розробки разом з Олексієм Орловим, Chief Product Innovations Officer у Jooble.
Детальніше про курс

Згодом Microsoft планує додати у Bing функції експорту – для того, щоб ділитися відповідями чатбота в Twitter чи переносити їх в документ Word, а також експериментує з персоналізацією сеансів з чатботом, щоб у подальших розмовах він міг використовувати контекст з попередніх. Також компанія працює над мультимодальною підтримкою – функція, що дозволить завантажувати зображення для пошуку певного вмісту (наприклад, щоб попросити Bing пошукати шафу, схожу на меблі, які вже є в вашому інтер’єрі).

Розділ Технології виходить за підтримки Favbet Tech

Favbet Tech – це ІТ-компанія зі 100% українською ДНК, що створює досконалі сервіси для iGaming і Betting з використанням передових технологій та надає доступ до них. Favbet Tech розробляє інноваційне програмне забезпечення через складну багатокомпонентну платформу, яка здатна витримувати величезні навантаження та створювати унікальний досвід для гравців. IT-компанія входить у групу компаній FAVBET.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: