Новини Софт 24.08.2022 о 10:29 comment views icon

Dune: Awakening, Dead Island 2, Moonbreaker та Under the Waves — Найкращі ігри та трейлери з відкриття Gamescom 2022

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg

Вадим Карпусь

Автор новин

В рамках заходу Opening Night Live (відкриття виставки Gamescom 2022) протягом двох годин проводились анонси та демонструвалися трейлери ігор. Розглянемо найцікавіші проєкти серед них.

Everywhere

Everywhere – це гра з відкритим світом, в якій гравці можуть створювати свої власні історії та розвивати свій власний всесвіт.

Dune: Awakening

Dune: Awakening – це MMO-виживач із відкритим світом. У трейлері людина, схожа на постарілого Пола Атрейдеса, декламує знамениту промову «Страх вбиває розум». Зацікавлені гравці вже можуть записатися на бета-тест, але терміни його проведення поки що не називаються.

Hogwarts Legacy

Hogwarts Legacy – це рольова гра з відкритим світом. Її події розгортаються у всесвіті Гаррі Поттера. Проте дії відбуваються у 1800-х роках, задовго до подій фільмів та романів. Вона розповість про студентів Гоґвортсу, які вивчають магію. Гравець зможе обрати свій факультет у Гоґвортсі та відвідувати заняття у школі чарівництва та магії, а також дослідити відкритий світ.

Project Manager.
Онлайн-курс Project Manager. З нуля за 3,5 місяці до нової позиції Без знання коду, англійської та стресу.
Зарееструватися

Under the Waves

Under the Waves – це оповідальна пригодницька гра у підводному світі. Вона розповідає про водолаза Стена, який намагається подолати наслідки втрати.

Goat Simulator 3

Нова порція веселих пригод козла, що полюбився багатьом, виходить 17 листопада на Xbox, PlayStation та ПК. Підтримується локальний або онлайн кооперативний режим для чотирьох гравців.

Project Manager.
Онлайн-курс Project Manager. З нуля за 3,5 місяці до нової позиції Без знання коду, англійської та стресу.
Зарееструватися

High on Life

High on Life – це науково-фантастичний шутер від Джастіна Ройланда, творця «Ріка та Морті», але цього разу без Ріка та Морті. Головному герою належить рятувати людство від наркокартелю прибульців.

Moonbreaker

Moonbreaker є покроковою настільною стратегічною грою в реальному часі з елементами одиночної гри, змагального багатокористувацького режиму, кооперативного багатокористувацького режиму й елементів рогалика. Гра виходить у ранньому доступі у Steam з 29 вересня.

Dead Island 2

Dead Island 2 знаходиться на етапі розробки ще з 2014 року і кілька разів переходила з рук до рук різних студій. Її події розгортаються у переповненому зомбі Лос-Анджелесі, гравцям обіцяють «кривавий досвід від першої особи», що показано в трейлерах.

Dead Island 2 стане першою грою, в якій використовуватиметься нова технологія Alexa Voice Control. Гра виходить 3 лютого 2023 року на Xbox, PlayStation та ПК.

Джерело: The Verge

Триває конкурс авторів ІТС. Напиши статтю про розвиток ігор, геймінг та ігрові девайси та вигравай професійне ігрове кермо Logitech G923 Racing Wheel, або одну з низькопрофільних ігрових клавіатур Logitech G815 LIGHTSYNC RGB Mechanical Gaming Keyboard!


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: