Новини Технології 22.03.2023 о 13:42 comment views icon

Дженсен Хуанг планує очолювати NVIDIA до 90 років — а потім ще 3-4 десятиліття працюватиме «як робот»

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

Розділ Технології виходить за підтримки Favbet Tech

Дженсен Хуанг — співзасновник та генеральний директор NVIDIA. Саме під його майже 30-річним керівництвом компанія стала провідною  в галузі прискорених обчислень і сучасних графічних технологій.

Напередодні заходу GTC 2023 Хуанг дав інтерв’ю виданню CNBC та розповів, що поки не збирається йти на пенсію. Він каже, що планує очолювати компанію ще 3-4 десятиліття — а це означає, що йому буде 90 років на момент відходу з компанії.

«Я бадьорий і водночас досить енергійний. Мене оточують дивовижні люди, які надихають мене і додають впевненості. Відчуваю, що ми можемо досягти чудових результатів разом. Думаю, що роблю реальний внесок у компанію. Не знаю точно, як довго це триватиме, але я б сказав 3-4 десятиліття. Через чотири десятиліття я зможу стати роботом і після цього керувати компанією ще стільки ж. Сподіваюся, що буду насолоджуватися цим дуже довго» 

Дженсен Хуанг планує очолювати NVIDIA до 90 років — а потім ще 3-4 десятиліття працюватиме «як робот»

Дженсен також згадав в інтерв’ю про останні зміни на ринку графічних процесорів — такі як стабілізація ринку або відновлення ланцюжків постачань важливих компонентів для створення графічних процесорів. Крім того, CEO NVIDIA не може дочекатися, щоб побачити у роботі більш просунуті вузли виробництва чипів, включаючи фабрику TSMC N4, яка зараз будується в Аризоні.

Нині Хуанг перебуває на 59-му місці в переліку найбагатших людей світу із капіталом у $23,5 млрд.

Джерело: Videocardz

Розділ Технології виходить за підтримки Favbet Tech

Favbet Tech – це ІТ-компанія зі 100% украі‌нською ДНК, що створює досконалі сервіси для iGaming і Betting з використанням передових технологіи‌ та надає доступ до них. Favbet Tech розробляє інноваційне програмне забезпечення через складну багатокомпонентну платформу, яка здатна витримувати величезні навантаження та створювати унікальний досвід для гравців.

Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: