Новини Софт 11.07.2023 о 11:12 comment views icon

Facebook, YouTube та інші найбільші за щомісячною аудиторією соцмережі 2023 року — в одній картинці

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

Аналітики App Economy Insights у своєму дослідженні визначили кількість активних користувачів, які щомісяця відвідують платформи соціальних мереж.

У п’ятірку лідерів потрапили одразу три програми Meta – перше місце посів Facebook (2,99 млрд), третє і четверте у WhatsApp (2,45 млрд) та Instagram відповідно (2,37 млрд).

YouTube разом із Facebook прямує до позначки у 3 млрд – відеоплатформа, яка належить Google, посіла друге місце у рейтингу з 2,69 млрд щомісячних активних користувачів.

Twitter Ілона Маска суттєво відстає від своїх головних конкурентів – згідно з аналізом App Economy Insights нині соцмережу щомісяця використовують 330 млн людей.

Facebook щомісяця використовують 3 млрд активних користувачів, а WhatsApp та Instagram – понад 2 млрд

Майже однакову кількість користувачів залучили китайські TikTok та WeChat – 1,68 та 1,67 млрд відповідно.

Онлайн-курс "Директор з продажу" від Laba.
Як стратегічно впливати на дохід компанії, мотивувати сейлзів перевиконувати KPI та впроваджувати аналітику — навчить комерційний директор Laba з 12-річним досвідом у продажах.
Приєднатись до курсу

Reddit, який стикнувся з протестами спільнот внаслідок кардинальних змін на платформі (зокрема нового ціноутворення для API), щомісяця використовують 1,66 млрд активних користувачів.

Ще один продукт Meta, Messenger, має 930 млн активних щомісячних користувачів; а іншу програму для обміну повідомлень, Telegram, щомісяця використовують 700 млн.

Нова соцмережа Threads у дослідженні не згадується, оскільки була запущена менш як тиждень тому. Однак Марк Цукерберг підтвердив, що за перші 5 днів до програми доєдналися понад 100 млн користувачів та озвучив амбітні плани щодо залучення щонайменше 1 млрд. Судячи з показників інших програм Meta в рейтингу – для цього є всі шанси.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: