Новини Пристрої 25.10.2023 о 10:35 comment views icon

Гнучкі смартфони-браслети повертаються: Motorola показала новий прототип у помаранчевій обшивці

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/07/2023-07-19-12.08.01-2-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/07/2023-07-19-12.08.01-2-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/07/2023-07-19-12.08.01-2-96x96.jpg

Юрій Орос

Автор новин

Гнучкі смартфони-браслети повертаються: Motorola показала новий прототип у помаранчевій обшивці

Розділ Технології виходить за підтримки Favbet Tech

Motorola показала телефон із гнучким екраном, який можна вішати на зап’ястя наче годинник. Це відбулося в рамках заходу Lenovo Tech World ‘23

У цьому концептуальному пристрої використовується FHD+ POLED-дисплей, який можна згинати й надавати йому різну форму залежно від потреб. Дещо схожий концепт Motorola демонструвала ще 2016, ще до приєднання Lenovo, проте цього разу для надійної фіксації потрібно попередньо одягти кріплення, схоже на звичайний ремінець. Для комфорту носіння у внутрішній частині пристрою є помаранчева м’яка обшивка.

Adaptive Display Watch, як називається концепт, можна використовувати як звичайний Android-смартфон (з екраном на 6,9 дюйма), закріпити його на зап’ясті, або поставити в якомусь із проміжних положень (4,6 дюйма).

На додачу до смартфона Motorola анонсувала набір концепцій штучного інтелекту. Які мають допомогти компанії вивчити, як ШІ може покращити налаштування та використання своїх пристроїв.

MotoAI

Персональний асистент для ПК та смартфонів. Користувачі можуть взаємодіяти з персональним асистентом MotoAI, щоб отримувати відповіді на запитання, писати повідомлення, планувати завдання тощо. У той час як більшість великих мовних моделей (LLM) працюють у хмарі, MotoAI може обробляти дані та виконувати завдання локально на пристрої для більшої конфіденційності.

2.0 Mobile Doc Scan

Motorola представила концептуальну модель зі штучним інтелектом, яка розширює можливості Doc Scanner, що наразі інтегрований у системи камер Motorola. Вона має на меті покращити якість кінцевого зображення, мінімізуючи зморшки та тіні, щоб документи або зображення виглядали максимально чіткими та ясними.

Онлайн-курс "Створення особистого бренду" від Skvot.
Прокачайте особистий бренд для підсилення власного бізнесу, підвищення продажів та впізнаваність на ринку.
Дізнатись більше про програму курсу і досвід лектора

AI Text Summarization

Застосунок для узагальнення тексту зі штучним інтелектом. «Читає» великі тексти замість користувача, надаючи йому ключові тези.

Приховування конфіденційного контенту

Концепція Motorola Privacy Content Obfuscation використовує штучний інтелект для захисту інформації та конфіденційності користувачів, визначаючи та розмиваючи області, що містять зображення профілю та імена в соціальних публікаціях.

Розділ Технології виходить за підтримки Favbet Tech

Favbet Tech – це ІТ-компанія зі 100% українською ДНК, що створює досконалі сервіси для iGaming і Betting з використанням передових технологій та надає доступ до них. Favbet Tech розробляє інноваційне програмне забезпечення через складну багатокомпонентну платформу, яка здатна витримувати величезні навантаження та створювати унікальний досвід для гравців. IT-компанія входить у групу компаній FAVBET.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: