Новини Ігри 17.07.2024 о 10:16 comment views icon

GSC показали нового персонажа STALKER 2 Фауста

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg

Вадим Карпусь

Автор новин

GSC показали нового персонажа STALKER 2 Фауста

Розділ Ігри виходить за підтримки?

Розробники з GSC Game World опублікували нові зображення одного з персонажів майбутньої гри S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl ─ Фауста. Відповідна публікація з’явилась в соцмережі X (Twitter).

На одному із зображень Фауста є наступний текст:

«Минуло десятиліття, а їх усе ще проклинає безліч сталкерів. Кажуть, колишніх фанатиків не буває. Заслуговують на кулю відразу, як потраплять у приціл. Коли прийшла Варта і її нові порядки з договором Д4, вони погодились робити те, від чого навіть найдосвідченіші Долгівці почали дивитися за Периметр.

Моноліт мертвий. Але для більшості його справа все ще живе, поки існує Дикий Острів. І поки Бродяга намагається витягнути своїх братів із пекла, Фауст… має власну картину майбутнього».

Додамо, раніше Фауста можна було чути в деяких попередніх трейлерах.

«Зона така, якою бачиш її ти. Я ж показав тобі, якою я її бачу. Йди своїм шляхом, і тоді ти зможеш побачити Зону… по-своєму».

Онлайн курс UI/UX Design Pro від Hillel IT School.
Навчіться проєктувати інтерфейси з урахуванням поведінки користувачів, розв'язувати їх проблеми через Customer Journey Mapping, створювати дизайн-системи і проводити дослідження юзабіліті, включаючи проєктування мобільних додатків для Android та iOS і розробку UX/UI на основі даних!
Дізнатися більше

«Я зробив один хибний крок, і весь мій світ поринув у темряву».

Отже, Фауст повинен відігравати помітну роль в подіях гри.

Гра S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl вийде на ПК та Xbox Series X/S 5 вересня 2024 року. З першого дня гра буде доступна в Game Pass. Передзамовлення вже відкриті на сайті розробників, а також у Steam та GOG.

ОНОВЛЕНО: Українська гра S.T.A.L.K.E.R. 2 у топ-5 «найбажаніших» ігор у Steam

Розділ Ігри виходить за підтримки?

Компанія LG Home Entertainment є визнаним новатором в галузі телевізорів і аудіовідеосистем. LG пропонує покращений досвід домашніх розваг завдяки відзначеним нагородами OLED-телевізорам і телевізорам QNED LED на інноваційній платформі WebOS Smart TV. Прагнучи надати споживачам першокласний користувацький досвід, вся продукція LG для домашніх розваг розроблена з урахуванням екологічної стійкості, починаючи від виробництва і закінчуючи утилізацією.

Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: