Новини WTF 15.08.2023 о 12:24 comment views icon

Ілон Маск наслідує Наполеона та «грається» в бойового генерала в Tesla та SpaceX

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

Біограф Волтер Айзексон поділився деталями своєї майбутньої книги про Ілона Маска з виданням Axios, заявивши, що мільярдер вчився управлінню у Наполеона.

Маск, як повідомляється, проаналізував лідерську тактику французького диктатора, щоб використати її під час керування власними компаніями, зокрема Tesla та SpaceX.

«Він вірить в те, що де бував Наполеон, там його армія була найкращою. Тому і сам любив з’являтися пізно ввечері на конвеєрах Tesla та SpaceX», — сказав Айзексон.

Біограф додав, що Маск порівнював майданчики компаній з «полями битв», а також полюбляв слухати подкаст Дена Карліна «Hardcore History».

«Якщо вони побачать свого генерала на полі бою, то будуть більш мотивовані», — процитував Маска Айзексон.

Наполеон вважається одним із найвидатніших полководців у військовій історії. Він прийшов до влади під час Французької революції та зрештою очолив битви, під час яких завоював більшу частину Європи. У 1804 році він став першим імператором Франції, однак за десять років після цього зрікся престолу.

Маск часто затримувався у штаб-квартирі X, проводячи там цілу ніч, а торік заявив, що жив на заводах Tesla у Фремонті (Каліфорнія) та Спаркс (Невада) протягом «трьох років поспіль». Таким чином мільярдер хотів показати персоналу, що не «п’є Май Тай на тропічному острові» та надихнути їх працювати більше.

Раніше Маск поділився з біографом скриншотом листування із Марком Цукербергом, де Ілон закликав опонента провести тренувальний бій у дворі, на що той відповів відмовою.  Сам Айзексон раніше заявляв, що сумнівається у проведенні розрекламованого поєдинку, а Маск тим часом поскаржився на хвору спину та анонсував операцію, що й може стати основною причиною його скасування.

Онлайн-курс "Створення електронної музики" від Skvot.
Практичний курс про те, як знайти власний стиль та написати й зарелізити свій перший трек.
Програма курсу і реєстрація

Биограф Стива Джобса Уолтер Айзексон напишет книгу об Илоне Маске — об этом создатель Tesla и SpaceX сообщил сам


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: