Новини WTF 15.08.2023 о 09:21 comment views icon

Ілон Маск хоче запустити прямий ефір з дому Цукерберга під час бійки у дворі – Марк не погодився і поїхав з Пало-Альто

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

Марк Цукерберг відхилив чергову пропозицію Ілона Маска провести бійку у його дворі, вкотре наголосивши на «‎несерйозності» опонента. 

У вчорашньому дописі власник Twitter заявив, що збирається відвідати дім Цукерберга в Пало-Альто, щоб все-таки провести тренувальний бій. Доїхати до місця він планує на Tesla, щоб протестувати автопілот, а усі пригоди транслюватиме за допомогою нової функції прямого ефіру на X.

«Ви зможете стежити за нашими пригодами в режимі реального часу. Якщо нам пощастить і Цук відкриє двері, то бій розпочнеться!‎», – написав Маск.

У наступному дописі мільярдер передбачив, що Цукерберг опублікує допис про те, що «любить битися будь-коли, але бла-бла UFC і щось таке». У заяві, наданій Insider, Марк дійсно відмахнувся від пропозиції опонента.

«Марк зараз подорожує, і не перебуває в Пало-Альто. Крім того, він серйозно ставиться до цього виду спорту і не збирається битися з кимось, хто випадково з’являється біля його дверей», — сказав представник Meta.

Про бій у клітці Маск і Цукерберг домовилися ще у червні, на тлі розгортання конкурентної для Twitter соцмережі Threads. Перший постійно підігрівав інтерес до поєдинку, оцінюючи хто в ньому виграє та де він відбудеться, а другий паралельно брав участь у поєдинках з джиу-джитсу та тренувався з бійцями ММА, чекаючи на офіційну дату бою від суперника. 

Врешті-решт Маск поскаржився на стан здоров’я та заявив про можливу операцію на спині, згодом закликавши Марка до тренувального бою у його дворі. Той назвав Ілона несерйозним і заявив, що зосередиться на змаганнях, де люди відповідально ставляться до бою.

«Якщо Ілон колись серйозно задумається над поєдинком, він знає як зі мною зв’язатися. В іншому випадку – час рухатися далі», — додав він.

Якщо Маск врешті-решт з’явиться з прямою трансляцією в домі Цукерберга, це може порушити політику конфіденційності X, яку він сам запровадив, щоб заблокувати такі акаунти як @ElonJet, та й власне закони штату чи країни навряд це дозволяють. 


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: