Новини Софт 15.03.2023 о 09:38 comment views icon

Microsoft Build 2023 відбудеться 23-25 травня — на ній розкажуть про майбутнє Windows 11, а також Bing та Edge на ШІ ChatGPT

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Ексзаступник головного редактора

Розділ Технології виходить за підтримки Favbet Tech

Рівно тиждень тому стала відома дата проведення конференції Google I/O 2023 (10 травня), а зараз Microsoft остаточно визначилася та позначила в календарі дати власної Build, де з року в рік анонсують важливі оновлення головних продуктів компанії для розробників та звичайних користувачів. Цьогорічний захід пройде 25-27 травня в Сіетлі у гібридному форматі — планується «жива» презентація та онлайн-трансляції.

Минулого року з огляду на пандемію COVID-19 та епідеміологічну ситуацію Microsoft провела віртуальну та класичну презентацію з дуже обмеженою кількістю учасників. Конференція Build насамперед надає можливість розробникам, студентам, інженерам, інженерам і технологічним професіоналам дізнатися більше про продукти Microsoft. Водночас вона слугує майданчиком для демонстрації важливих оновлень Windows, офісних програм і сервісів компанії, що задають вектор подальшого розвитку та мають значний вплив на всю IT-індустрію.

Попередні воркшопи почнуться 22 травня, а головна презентація першого дня, яку традиційно відкриє виступ генерального директора Microsoft Сатьї Наделли відбудеться 23 травня. Саме в цей день очікуються всі головні анонси.

Щодо анонсів, в межах Build 2023 варто очікувати анонсів, пов’язаних з Windows 11, а також Bing і Edge із покращеним штучним інтелектом. Тільки вчора OpenAI, яку щедро фінансує Microsoft, випустила GPT-4 — наступне покоління мовної моделі ШІ, яку розробник називає найдосконалішою на сьогодні. Як з’ясувалося, новий Bing дійсно опирається на модель GPT-4, яка розуміє не лише текст, а й зображення.

Онлайн-курс "Проджект-менеджмент у геймдеві" від Skvot.
Новий левел для тих, хто хоче поєднати менеджерські скіли та любов до ігор.Отримай необхідний скілсет та керуй командою в ігровій індустрії.
Детальніше про курс

Microsoft вже запустила сторінку Build 2023 та відкрила реєстрацію для розробників. Зауважте, що вхід на «живий» захід доведеться заплатити, тоді як подивися пряму трансляцію зможуть всі охочі абсолютно безплатно.

Тепер залишилося дізнатися дати проведення конференції Apple WWDC, яка традиційно відбувається на початку червня. Та вже зараз можна бути певним, що цьогоріч, на щастя, три найбільші події першої половину року у головних IT-компанії світу не накладаються одна на одну.

Розділ Технології виходить за підтримки Favbet Tech

Favbet Tech – це ІТ-компанія зі 100% українською ДНК, що створює досконалі сервіси для iGaming і Betting з використанням передових технологій та надає доступ до них. Favbet Tech розробляє інноваційне програмне забезпечення через складну багатокомпонентну платформу, яка здатна витримувати величезні навантаження та створювати унікальний досвід для гравців. IT-компанія входить у групу компаній FAVBET.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: