Новини Новини 21.04.2022 о 10:26 comment views icon

«Мисливці за привидами», «Among Us» та оновлений «Resident Evil 4» – Meta анонсувала ігри для віртуальної реальності

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/photo_2022-02-28_17-50-39-1-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/photo_2022-02-28_17-50-39-1-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/photo_2022-02-28_17-50-39-1-96x96.jpg

Максим Григор'єв

Автор новин

Материнська компанія Meta, до складу якої входять Facebook та Instagram, провела презентацію ігор Quest Gaming Showcase 2022. На ній анонсували продукти, які вийдуть для гарнітури віртуальної реальності Quest 2. І якщо минулого року несподіваним анонсом став VR-порт Resident Evil 4, зараз представили одразу кілька потенційних хітів.

Among Us VR

Розробники з InnerSloth, Robot Teddy та Schell Games заявили, що VR-версія Among Us вийде наприкінці 2022 року. На презентації показали трейлер адаптації найпопулярнішої гри під віртуальну реальність. Schell Games, яка створила популярну VR-гру «I Expect You To Die», анонсувала ще три проєкти з командами Meta Studios.

Новий режим «Resident Evil 4»

Для всіх, хто купив гру «Resident Evil 4» в магазині Oculus, буде доступне безплатне оновлення з новим режимом «Найманці». Випущене Armature Studio доповнення має 20 випробувань на час, в яких потрібно вижити та набрати якомога більше очок. У цій версії гри представлені онлайн-таблиці лідерів та додаткові можливості, включаючи режим великої голови, чорно-білий візуальний ефект та золоті скіни для зброї.

Доповнення Beat Saber

Музична аркада Beat Saber незабаром отримає ще одне доповнення. Цього разу буде повністю електронний мікстейп, до якого увійдуть треки Deadmau5, Fatboy Slim, Marshmello, Pendulum та інші. Пакет коштуватиме $12,99 або $1,99 за пісню. Він також вийде на Rift, PSVR та Steam. Дата виходу не повідомляється.

Moss: Book II

Продовження інді-ігри VR Moss, в якій можна пограти за мишку, вийде для Quest 2 цього літа. Гра дебютувала кілька тижнів тому для PSVR, а власники Quest отримають наступний розділ першими.

Онлайн-курс "Архітектура високих навантажень" від robot_dreams.
Досвід та інсайти від інженера, який 12 років створює програмне забезпечення для Google.
Програма курсу і реєстрація

Cities: VR

У містобудівних симуляторів SimCity та Cities: Skylines багато шанувальників. А з 28 квітня власники VR зможуть поринути у будівництво з головою.

VR-версія буде коштувати $29,99, але за попереднє замовлення можна отримати 10% знижку.

Bonelab

Нова гра для Quest 2 та PC VR буде логічним продовженням серії від студії, яка розробила Boneworks. У Bonelab з’явилася нова історія, заснована на Boneworks, але з новими картами, новою зброєю та новими аватарами. З огляду на минулий досвід студії у створенні інтенсивних ігор, у яких рухалось все тіло, цього разу гравці також отримають максимальну віддачу від віртуальної реальності.

Bonelab вийде цього року.

Онлайн-курс "Архітектура високих навантажень" від robot_dreams.
Досвід та інсайти від інженера, який 12 років створює програмне забезпечення для Google.
Програма курсу і реєстрація

NFL Pro Era

Це перша гра у віртуальній реальності, яка отримала офіційну ліцензію NFL. Гравці отримають справжній спортивний досвід від першої особи, і NFL Pro Era з’явиться сезонний режим, де можна створити свою команду, щоб відправитися на Суперкубок. Геймери зможуть грати у футбол, брати участь у тренуваннях або грати у віртуальній реальності у м’яч із друзями. Вихід гри запланований на осінь як для Oculus, так і PSVR.

«Мисливці за привидами VR»

Наприкінці презентації Марк Цукерберг анонсував гру Ghostbusters VR для Quest 2. Вона ще в розробці, тому подробиць було не так багато. Відомо, що «гравці керуватимуть своєю власною штаб-квартирою Ghostbusters у Сан-Франциско, ловитимуть примар і використовуватимуть легендарне спорядження». Дата виходу невідома.

Игра Grand Theft Auto: San Andreas выйдет на Oculus Quest 2

 


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: