Новини Софт 13.10.2022 о 10:48 comment views icon

Мобільний застосунок Steam отримав новий інтерфейс, вхід за QR-кодом та розширене управління бібліотекою — доступне оновлення для Android та iOS

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/11/photo_2023-11-12_18-48-05-3-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/11/photo_2023-11-12_18-48-05-3-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/11/photo_2023-11-12_18-48-05-3-96x96.jpg

Андрій Русанов

Автор сайту

Valve оновила мобільний застосунок Steam для Android та iOS, і він сильно відрізняється (у хорошому сенсі) від попередньої версії. Крім нового інтерфейсу, у ньому доступні розширені опції входу до Steam.

Програма дозволяє переглядати всю ігрову бібліотеку у вигляді сітки, що відображає обкладинки та назви ігор, які можна сортувати за допомогою фільтрів. Керуючи Steam зі смартфона, ігри можна додавати, завантажувати та оновлювати на комп’ютері, при цьому отримуючи повідомлення про розпродажі, запити на додавання в друзі та багато інших.

Steam

Додано опцію входу за QR-кодом, що позбавляє необхідності вводити ім’я користувача, пароль або код Steam Guard. Під час логіну за допомогою QR-коду Steam відкриває сторінку підтвердження разом із карткою та геолокацією пристрою. Після чого потрібно підтвердити, що до облікового запису входите дійсно ви.

Підтвердження входу без використання камери дозволить пропустити введення коду Steam Guard, але вимагатиме ім’я користувача та пароль. Програма відтворює список авторизованих пристроїв, що дозволить віддалено вийти зі Steam, якщо ви входили до облікового запису на чужому ПК. Також можна дізнатися, коли в останній раз використовувався обліковий запис, або повністю відкликати доступ.

Steam також працює над впровадженням входу за QR-кодом у Steam Deck та оновленням програми Chat. Оновлення виправить безліч помилок і вже сьогодні буде доступним на Android (на iOS – трохи пізніше).

Онлайн-курс Бізнес-аналіз. Basic Level від Ithillel.
В ході курсу студенти навчаться техніці збору і аналізу вимог, документуванню та управлінню документацією, управлінню ризиками та змінами, а також навчаться моделювати процеси і прототипуванню.
Приєднатися

Valve змінює графік розпродажів на Steam: тепер передбачено 4 великі сезони знижок, включно з весняним

Джерело: The Verge


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: