Новини Кіно 29.06.2023 о 10:03 comment views icon

На Netflix стартував третій сезон «Відьмака» — останній з Генрі Кавіллом в ролі Ґеральта

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Ексзаступник головного редактора

Сьогодні на Netflix чергова велика прем’єра — в бібліотеці стримінгу з’явилися перші п’ять епізодів третього сезону серіалу «Відьмак» та останнього з Генрі Кавіллом у ролі Ґеральта. Вони вже доступні для перегляду з повноцінним (студійним) українським дубляжем та субтитрами.

На Netflix стартував третій сезон «Відьмака» — останній з Генрі Кавіллом в ролі Ґеральта

Дія третього сезону шоу розгорається відразу після подій попереднього, що вийшов півтора року тому — продовження серіалу за фентезійним циклом Анджея Сапковського адаптує четверту книгу циклу «Час погорди» (загалом у цикл входить вісім книг). Можна пригадати, що перший сезон здебільшого є вільною інтерпретацією деяких оповідань перших двох книг саги про Відьмака («Останнє бажання» та «Меч Призначення»), а сюжет другого сезону заснований на третій книзі «Кров ельфів» та частково на оповіданнях з попередніх вищезгаданих збірок.

Загальний хронометраж п’яти епізодів, що вийшли сьогодні — трохи більше ніж 4,5 години. Три завершальні серії прибудуть майже через місяць — 27 липня.

Окрім Генрі Кавілла, що востаннє повернувся до образу Ґеральта (з четвертого сезону його змінить Ліам Хемсворт — молодший з трьох братів Хемсвортів, відомий за ролями у фільмах «Нестримні 2» і «Голодні ігри»), до своїх ролей повернулись Фрея Аллан, Аня Чалотра та Джої Беті. Також у третьому сезоні з’являться інші знайомі персонажі Трісс, Дійкстра, Філіппа Ейльхарт та Істредд. А з нових героїв — Мільва та Радовід.

Netflix вже продовжив «Відьмака» на п’ятий сезон — його виробництво стартує невдовзі після завершення знімань четвертого, які мають початися найближчим часом. Водночас продюсери «Відьмака» Томаш Багінський та Стів Гауб запевняють, що зміна Генрі Кавілла на Ліама Хемсворта не вибиватиметься із літературного канону, а сам перехід — «гладесенько-рівнесенько».

Онлайн курс UI/UX Design Pro від Ithillel.
Навчіться проєктувати інтерфейси з урахуванням поведінки користувачів, розв'язувати їх проблеми через Customer Journey Mapping, створювати дизайн-системи і проводити дослідження юзабіліті, включаючи проєктування мобільних додатків для Android та iOS і розробку UX/UI на основі даних!
Дізнатися більше

Трейлер першої частини третього сезону «Відьмака» — з українськими субтитрами

Окремо є відео з коротким підсумком, яке допоможе пригадати події попередніх двох сезонів

 


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: