Новини Софт 25.11.2022 о 19:30 comment views icon

На сайті «Дія» стартує бета-тестування подання заяви про шлюб онлайн

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Заступник головного редактора, керівник відділу новин

Мінцифри повідомило про старт бета-тестування чергової послуги — на порталі «Дія» незабаром з’явиться реєстрація шлюбу без походів у ДРАЦС та паперової тяганини. Йдеться саме про подання заявки з можливістю вибору місця та часу, формату та залу, де пройде церемонія.

Раніше це був доволі складний та надзвичайно витратний за часом процес: прийти в ДРАЦС → заповнити папірці → пройти перевірку держреєстратора → піти в банк → сплатити держмито → обговорити формат церемонії → повернутися додому й чекати на заплановану дату. Тепер Мінцифра спрощує процедуру, усуваючи всі бюрократичні процеси. Розробники обіцяють, що вся процедура займе до 10 хвилин часу.

Стати бета-тестувальниками можуть українці, які досягли 18 років та мають електронний підпис. І записатися на бета-тест можна тільки парою — охочі можуть долучитися за цим посиланням. Хоч це і тестування, заява проходить реальний процес реєстрації.

Насправді така можливість існувала раніше на сайті Мінʼюсту — і спочатку Мінцифри планувало перенести функціональність на портал «Дія» наприкінці 2021 року та не встигло. Починайте вже жартувати ваші жарти про інтеграцію з Tinder, запуск власного сервісу знайомств, аліменти та випадкові шлюби в «Дії».

Триває конкурс авторів ІТС. Напиши статтю про розвиток ігор, геймінг та ігрові девайси та вигравай професійне ігрове кермо Logitech G923 Racing Wheel, або одну з низькопрофільних ігрових клавіатур Logitech G815 LIGHTSYNC RGB Mechanical Gaming Keyboard!


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: