Новини Новини 14.03.2022 о 23:35 comment views icon

«‎‎Нам не шкода тих, хто підтримує війну з Україною». GSC Game World повністю відмовилася продавати S.T.A.L.K.E.R. 2 на території росії

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Заступник головного редактора, керівник відділу новин

Вранці 14 березня українська студія GSC Game World змінила назву своєї майбутньої гри S.T.A.L.K.E.R. 2 з Heart of ChErnobyl на правильну Heart of ChOrnobyl. Одночасно розробники звернулися до російської фан-бази — через війну в Україні вони вирішили повністю відмовитися від продажів майбутньої гри на території росії.

Розробники S.T.A.L.K.E.R. 2 вилучають гру з усіх цифрових майданчиків в російському регіоні — і після релізу вона там теж не з’явиться. В росії цифрову копію гри отримають лише ті, хто вже встиг попередньо замовити її. Водночас фізичні видання S.T.A.L.K.E.R. 2 у рф продаватися не будуть, а вже оформлені замовлення скасовуються.

«‎‎Нам не шкода втрачати ту частину комьюніті, яка підтримує війну з Україною. Ми знаємо, що є люди, які усвідомлюють те, що відбувається, і підтримують Україну у цій війні. Але ви також стикнетесь з неможливістю купити гру. Поділ неможливий»

GSC Game World

Одночасно GSC Game World повідомила, що ця публікація у російській соцмережі VK, яка, нагадуємо, заблокована в Україні з 2017 року, — остання.

«‎‎Нам не шкода тих, хто підтримує війну з Україною». GSC Game World повністю відмовилася продавати S.T.A.L.K.E.R. 2 на території росії

На початку березня GSC Game World опублікувала відео на підтримку українців та підтвердила, що розробка S.T.A.L.K.E.R. 2 повністю призупинена. Окрім того, GSC Game World зняла всі свої ігри з продажу у росії.

Англійська для початківців від Englishdom.
Для тих, хто тільки починає вивчати англійську і хоче вміти використовувати базову лексику і граматику.
Реєстрація на курс

Розробники S.T.A.L.K.E.R. 2 вкотре підтримали українців та розповсюджують інформацію про війну в Україні на весь світ

Ігри GSC Game World більше недоступні для покупки в росії через Steam

Триває конкурс авторів ІТС. Напиши статтю про розвиток ігор, геймінг та ігрові девайси та вигравай професійне ігрове кермо Logitech G923 Racing Wheel, або одну з низькопрофільних ігрових клавіатур Logitech G815 LIGHTSYNC RGB Mechanical Gaming Keyboard!


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: