Новини Авто 16.02.2024 о 18:28 comment views icon

Новенькі Tesla Cybertruck вже починають іржавіти. Але є рішення

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg

Вадим Карпусь

Автор новин

Деякі перші власники Tesla Cybertruck повідомляють про плями іржі на своїх нових автомобілях, виготовлених з нержавіючої сталі.

Існує помилкова думка, що нержавіюча сталь не іржавіє. І це викликало захват в ентузіастів, коли Tesla представила електричний пікап із кузовом повністю з нержавіючої сталі. Насправді нержавіюча сталь, попри свою назву, може вкриватися плямами іржі, хоча й менш виражено у порівнянні з іншими типами сталі.

Існують різні типи нержавіючої сталі з різним рівнем стійкості до іржі. Tesla стверджує, що використовує власний сплав 30X для Cybertruck, а більшість марок 30X різною мірою іржавіють.

Хай там що, Tesla лише розпочала постачання Cybertruck кілька місяців тому, і власники не очікували, що пікапи відразу почнуть іржавіти. Власники опублікували кілька таких фото.

Новенькі Tesla Cybertruck вже починають іржавіти. Але є рішення

Зазначається, що Cybertruck утворює помаранчеві плями іржі під час дощу, і це вимагає полірування автомобіля. Насправді нержавіюча сталь може іржавіти з різних причин, в тому числі через пошкодження або контакт з агресивними середовищами.

Онлайн-курс "Лідогенерація у B2B" від Laba.
Де шукати нових клієнтів, щоб збільшити дохід компанії та які інструменти лідогенерації застосовувати? Розбираємо покроково та комплексно.
Дізнатись більше про курс

Tesla рекомендує «негайно видалити корозійні речовини (такі як жир, масло, пташиний послід, деревну смолу, мертвих комах, плями смоли, дорожню сіль, промислові опади тощо)» у своєму посібнику користувача Cybertruck.

Отже, щоб не допускати появи плям іржі на Tesla Cybertruck, треба тримати автомобіль в чистоті (це взагалі гарна ідея для будь-якого авто). Також деякі власники повідомляють, що гарний результат забезпечує обробка синтетичною глиною. Керамічне покриття також може бути розумним варіантом для довготривалого захисту.

Джерело: electrek


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: