Новини Софт 02.02.2023 о 12:45 comment views icon

Передплата ChatGPT Plus за $20 на місяць просуває у черзі доступу, зменшує час відгуку та прискорює оновлення. Безкоштовна версія залишається

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/11/photo_2023-11-12_18-48-05-3-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/11/photo_2023-11-12_18-48-05-3-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/11/photo_2023-11-12_18-48-05-3-96x96.jpg

Андрій Русанов

Автор сайту

ChatGPT від OpenAI отримав платну преміальну версію. Після кількох тижнів тестування компанія випустила ChatGPT Plus. Чат-бот на основі штучного інтелекту, як і раніше, можна використовувати безплатно. За $20 на місяць передплатники ChatGPT Plus отримають доступ до бота навіть у моменти пікових навантажень, менший час відгуку та пріоритетний доступ до оновлень і нових функцій.

Передплата ChatGPT Plus за $20 на місяць просуває у черзі доступу, зменшує час відгуку та прискорює оновлення. Безкоштовна версія залишається

Платна послуга поки що доступна тільки у США. OpenAI планує поступово запрошувати людей зі списку очікування ChatGPT Plus передплатити послугу у найближчі місяці. Компанія також сподівається відкрити план для інших країн та регіонів у найближчому майбутньому.

OpenAI стверджує, що преміальний план допоможе зберегти ChatGPT безплатним для решти користувачів. Крім того, компанія вивчає можливість впровадження дешевших передплат, а також бізнес-плани та пакети даних для підвищення доступності.

«[Спочатку] ми запустили ChatGPT як попереднє дослідження, щоб дізнатися більше про сильні та слабкі сторони системи та зібрати відгуки користувачів, щоб допомогти нам покращити її обмеження, — йдеться в блозі OpenAI. — З того часу мільйони людей надіслали нам відгуки, ми зробили кілька важливих оновлень і побачили, що користувачі знаходять цінність у різних професійних випадках використання, включаючи створення та редагування контенту, мозкові штурми, допомогу у програмуванні та вивченні нових тем».

OpenAI знаходить й інші способи залучення фінансування. Минулого місяця компанії вдалося звернути на себе погляд Microsoft і залучити багатомільярдні інвестиції програмного гіганта. Microsoft планує ширше використовувати технологію OpenAI у своїх продуктах. ChatGPT змусив інші великі компанії, такі як Google, зосередитися на роботі зі штучним інтелектом.

Курс Розмовної англійської від Englishdom.
Після цього курсу ви зможете спілкуватись з іноземцями і цікаво розкажете про себе.
Приєднатися

CEO OpenAI Сем Альтман про чатбот GPT-4: “Люди благають про розчарування, і вони його отримають”

Джерело: Engadget

Триває конкурс авторів ІТС. Напиши статтю про розвиток ігор, геймінг та ігрові девайси та вигравай професійне ігрове кермо Logitech G923 Racing Wheel, або одну з низькопрофільних ігрових клавіатур Logitech G815 LIGHTSYNC RGB Mechanical Gaming Keyboard!


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: