Новини Ігри 21.05.2024 о 21:02 comment views icon

Перший геймплейний трейлер SAND — української гри про «галичан в космосі» у стилі дизельпанк

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/05/photo_2023-11-12_18-48-05-3-268x190-1-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/05/photo_2023-11-12_18-48-05-3-268x190-1-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/05/photo_2023-11-12_18-48-05-3-268x190-1-96x96.jpg

Андрій Русанов

Автор сайту

Розділ Ігри виходить за підтримки?

На презентації видавця tinyBuild розробники Hologryph (Львів) та TowerHaus (Київ) показали перший ігровий трейлер SAND — незвичайного шутера у відкритому світі. На відео вперше можна побачити величезні Трамплери — машини для пересування гравців, що крокують, бої, командну взаємодію та пастки, яки чекають у цьому світі. І ще: «Увесь світ почує цей трейлер саме українською».

Події SAND відбуваються в альтернативній історії початку 20 століття. Люди вже подорожують до зірок, Австро-Угорська Імперія очолює цю експансію. Колись перлина у короні Кайзера, планета Софія переживає екологічну катастрофу. Її небезпечними пустелями мандрують лише найзухваліші мисливці за скарбами. Поодиноко або згуртовано, вони змагаються між собою у пошуках скарбів.

«Вирушайте на пошуки скарбів, зіткніться з ворогами у масштабних битвах, а головне — врятуйтеся зі знайденим. SAND поєднує динамічні PvPvE-бої з простим для опанування, але багатим на події геймплеєм, що подарує вам як напружені бої, так і спокійні хвилини, щоб насолодитися оточенням», — розповідає пресреліз.

Розробники підкреслюють ключові риси гри:

  • Мандрівки на Трамплерах — велетенські платформи, що крокують пустелями Софії, є домівкою, транспортом та зброєю гравця. Можна вдосконалювати двигуни, броню та гармати та підлаштувати машину для себе.
  • Насичені PvPvE-сутички — гравець не сам по собі у пустелі, на Софії є інші шукачі скарбів та монстри. У сутички можна вступати самому або за допомогою потужного озброєння Трамплера. Механіки стрільби та бою легкі, а от перемога буде не такою простою.
  • Полювання на скарби — цінні речі у спустошених містах планети чекають нових власників, але інші теж претендують на них.
  • Динамічний, непередбачуваний геймплей — У SAND нема двох однакових боїв. Зброя, провізія, обрана тактика та випадкові події роблять їх унікальними..
  • Величезний відкритий світ — гравців чекають безмежні піски колись багатої планети, яка стала пустелею через екологічну катастрофу. Світ динамічно змінюється та частково процедурно генерується, завжди можна натрапити на щось нове.
  • Зроблено в Україні — SAND створено українською командою зі Львова. Художній стиль та сюжет гри шанують український народ його культуру. У створенні всесвіту SAND розробники надихалися історією українців часів Австро-Угорщини.

Перший геймплейний трейлер SAND — української гри про «галичан в космосі» у стилі дизельпанк

У Steam можна додати SAND до списку бажань та взяти участь у майбутньому тестуванні. Більше дізнатися про гру можна на офіційному сайті або у X Twitter.

Full-stack developer.
Fullstack developer вміє працювати як з фронтендом, так і з бекендом сайта. Закінчуйте з нами курс Full-stack developer та отримуйте можливість гарно заробляти!
Дізнатися більше про курс

У грі SAND від української студії Hologryph Австро-Угорщина колонізує планети, а галичани на них виживають

Розділ Ігри виходить за підтримки?

Компанія LG Home Entertainment є визнаним новатором в галузі телевізорів і аудіовідеосистем. LG пропонує покращений досвід домашніх розваг завдяки відзначеним нагородами OLED-телевізорам і телевізорам QNED LED на інноваційній платформі WebOS Smart TV. Прагнучи надати споживачам першокласний користувацький досвід, вся продукція LG для домашніх розваг розроблена з урахуванням екологічної стійкості, починаючи від виробництва і закінчуючи утилізацією.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: