Новини Кіно 09.07.2024 о 10:03 comment views icon

Перший трейлер серіалу «Це все Аґата» / Agatha All Along — відьми, таємниці та темна магія у спінофі «ВандаВіжен»

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/07/avatar-96x96.png *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/07/avatar-96x96.png *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/07/avatar-96x96.png

Ігор Панченко

Автор новин

Перший трейлер серіалу «Це все Аґата» / Agatha All Along — відьми, таємниці та темна магія у спінофі «ВандаВіжен»

Розділ Кіно виходить за підтримки?

Катрін Ган знову перевтілюється в Аґату Гаркнесс у першому трейлері спінофу «ВандаВіжен» від Marvel. Судячи з відео, на глядачів чекає захоплива суміш жахів і магії.

Фінал «ВандаВіжен» натякав, що Аґата Гаркнесс застрягне у власному кошмарному ситкомі. Проте новий трейлер «Agatha All Along» розкриває несподіваний поворот: відьма опинилася в детективній драмі, схожій на «Мейр з Істтауна». Вона вважає себе слідчою, яка розслідує вбивство.

Цікаво, що ім’я Ванди Максимової з’являється в ілюзорному світі Агати, попри події «Мультивсесвіту божевілля». Згодом Аґата зустрічає Ріо Відаль, нову відьму у виконанні Обрі Плази, яка спонукає її вирватися з омани. Хоча доля Ванди залишається невідомою, трейлер чітко показує, що Аґата втратила свої чари. Щоби повернути магію, їй знадобиться допомога цілого шабашу відьом.

Трейлер

До акторського складу, окрім Ган, увійшли Джо Локк, Сашір Замата, Алі Ан, Марія Діззія, Пол Адельштейн та інші. Шоуранером проєкту виступила Джек Шеффер, яка також була головною сценаристкою «ВандаВіжн».

Виконавчі продюсери — Кевін Файґі, Луї Д’Еспозіто, Бред Віндербаум, Мері Ліванос і Шеффер. Серед режисерів серіалу також Рейчел Ґолдберг і Ґанджа Монтьєро.

Онлайн курс UI/UX Design Pro від Hillel IT School.
Навчіться проєктувати інтерфейси з урахуванням поведінки користувачів, розв'язувати їх проблеми через Customer Journey Mapping, створювати дизайн-системи і проводити дослідження юзабіліті, включаючи проєктування мобільних додатків для Android та iOS і розробку UX/UI на основі даних!
Дізнатися більше

Прем’єра перших двох епізодів «Agatha All Along» відбудеться 18 вересня на Disney+.

Marvel зніме новий серіал про Віжена – прем’єра на Disney+ очікується у 2025 році

Розділ Кіно виходить за підтримки?

Компанія LG Home Entertainment є визнаним новатором в галузі телевізорів і аудіовідеосистем. LG пропонує покращений досвід домашніх розваг завдяки відзначеним нагородами OLED-телевізорам і телевізорам QNED LED на інноваційній платформі WebOS Smart TV. Прагнучи надати споживачам першокласний користувацький досвід, вся продукція LG для домашніх розваг розроблена з урахуванням екологічної стійкості, починаючи від виробництва і закінчуючи утилізацією.

Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: