Новини Ігри 13.04.2023 о 14:30 comment views icon

Redfall не підтримуватиме 60 FPS під час релізу на консолях Xbox – режим продуктивності обіцяють додати в оновленні «пізніше»

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

Один із найбільш очікуваних випусків цього року на Xbox – Redfall – не матиме режиму продуктивності 60 FPS під час релізу.

Натомість гра буде обмежена роздільною здатністю 4K та 30 FPS для консолей Series X, та 1440p і 30 FPS для Series S, повідомляють розробники у Twitter.

Оголошення напередодні виходу гри 2 травня особливо розчаровує. Одні шанувальники в коментарях пишуть, що шутер виглядатиме мляво, а інші – заявляють, що не будуть грати в Redfall, доки не вийде оновлення з режимом продуктивності.

Розробники кажуть, що це станеться трохи «пізніше» – без зазначення точних дат.

Практичний інтенсивний курс з дизайну - Design Booster від Powercode academy.
Навчіться дизайну з нуля за 3 місяці і заробляйте перші $1000, навіть якщо ви не маєте креативного мислення, смаку або вміння малювати. Отримайте практичні навички, необхідні для успішної кар'єри в дизайні.
Зарееструватися

Redfall — це шутер від першої особи, що розробляється Arkane Austin і буде видана Bethesda Softworks для Microsoft Windows та Xbox Series X/S у травні 2023 року. Сюжетна історія, що розгортається у вигаданому острівному місті Редфолл, оповідає про групу із чотирьох протагоністів, які виявилися відрізаними від зовнішнього світу після того, як унаслідок невдалого наукового експерименту місто заполонили вампіри. Користувачі можуть грати від лиця криптозоолога та винахідника Девіндера Круслі, студента-телекінетика Лейлу Еллісон, бойового інженера Ремі де ла Росу або надприродного снайпера Джейкоба Бойєра.

Раніше на офіційному сайті Bethesda повідомили, що для Redfall знадобиться постійне підключення до інтернету, навіть для гри в одноосібному режимі. Також потрібно мати обліковий запис Bethesda.net, та зв’язати його з ідентифікатором Steam/Xbox.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: