Новини Ігри 08.11.2023 о 09:08 comment views icon

Rockstar, ймовірно, анонсує GTA 6 вже цього тижня — трейлер очікуємо у грудні

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

За даними Bloomberg, офіційний анонс однієї з найочікуваніших ігор — Grand Theft Auto VI — відбудеться вже днями, а трейлер можуть випустити до 25-річчя компанії у грудні.

Оновлено, 08.11, 15:10: Rockstar Games у своєму офіційному акаунті на X підтвердили, що перший трейлер наступної гри Grand Theft Auto вийде у грудні.

У 2022-му шанувальники вже мали змогу побачити кадри ігрового процесу через витік — на 90-секундному відео тестової збірки GTA 6 показали одну з двох головних героїв, жіночого персонажа Люсію, яка грабувала магазин. Інше відео показало другого персонажа, який їздить у «Vice City Metro», що вказувало на розгортання його історії у вигаданій версії Майамі.

Сам розробник згодом підтвердив зміст витоку і заявив, що робота над грою йде «за планом».

Решта витоків стверджували, що в грі з’явиться система винагород у криптовалюті, а також багато штучного інтелекту — наприклад, тварини будуть розумнішими, ніж будь-коли, судячи з функції AnimalIntelligence, а взаємодія з дикою природою буде глибшою. ШІ-можливості людських NPC (неігрових персонажів) мають стати надзвичайно просунутими завдяки системі AIMemory, яка передбачає, що вони запам’ятовуватимуть дії та рішення гравця, впливаючи на їхню взаємодію. Одна з функцій в меню також передбачає, що NPC зможуть відчувати запах інших персонажів, що може стати чимось одночасно дивним і цікавим.

Rockstar, ймовірно, розкриє точну дату випуску GTA VI, коли анонсує гру, але її материнська компанія Take-Two раніше натякала, що вона вийде десь у 2024 році. У травні 2023-го повідомлялось, що загальні продажі ігор серії Grand Theft Auto перевищили 400 мільйонів копій, з яких понад 180 млн припало на GTA V.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: