Новини Кіно 05.07.2023 о 18:37 comment views icon

«Сексуальна освіта‎» — 4-й та останній сезон комедійно-драматичного серіалу Netflix вийде 21 вересня

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

Netflix оголосив, що 4-й сезон стане фінальним для серіалу «Сексуальна освіта‎», який розповідав про життя та проблеми учнів середньої школи англійського містечка Мурдейл.

У тизері нового сезону Отіс Мілберн (Ейса Баттерфілд) стає більш сміливим та красномовним, ніж на початку першого сезону, коли він лише починав «кар’єру‎» шкільного секс-терапевта.

«Я навчився всього, що знаю про секс, від моєї мами», — заявляє він натовпу нажаханих студентів коледжу, серед яких помітні знайомі обличчя з Мурдейлу.

Раніше Баттерфілд дражнив, що новий сезон стане «еволюцією» серіалу — з новими локаціями та новою структурою, в якій діятиме той самий улюблений акторський склад. У четвертий сезон «Сексуальної освіти‎» повертаються Джилліан Андерсон, Шуті Гатва, Еймі Лоу Вуд, Емма Макі, Коннор Свінделлс, Кедар Вільямс-Стірлінг, Мімі Кін, Джордж Робінсон, Чіненьє Езеуду, Дуа Салех, Алістер Петрі, Саманта Спіро, Джим Ховік, Рахі Такрар і Деніел Інгс.

Новини про завершення серіалу не надто дивують, враховуючи, що кілька акторів вже публічно заявили, що до можливого 5-го сезону більше не повернуться. Емма Макі у лютому сказала, що «попрощалася з Мейв». Шуті Гатва, який разом з нею з’являється у фільмі Ґрети Ґервіґ «Барбі», зосередиться на головній ролі у новому сезоні «Доктора Хто».

4-й та останній сезон комедійно-драматичного серіалу «Сексуальна освіта‎» вийде на Netflix 21 вересня

Курс English For Tech course від Enlgish4IT.
Лише 7 тижнів по 20-30 хвилин щоденного навчання допоможуть вам подолати комунікативні бар'єри. Отримайте знижку 10% за промокодом ITCENG.
Дійзнайтеся більше


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: