Новини WTF 04.10.2023 о 09:45 comment views icon

Співачка Ґраймс подає до суду на Ілона Маска — щоб «‎побачити свого сина»

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

Співачка Ґраймс подає до суду на Ілона Маска — щоб «‎побачити свого сина»

Знаменитості мають трьох спільних дітей, і позов, ймовірно, стосується наймолодшого.

Колишня дівчина і мати трьох дітей Ілона Маска Ґраймс стверджує, що мільярдер не дозволяє їй відвідувати молодшого сина. Минулого місяця співачка написала в X, що подала якийсь судовий позов проти Маска.

«Скажи Ілону, щоб дозволив мені побачити мого сина, або, будь ласка, хай відповість моєму адвокату», — написала вона у відповідь Волтеру Айзексону, який рекламував свою нову книгу, присвячену біографії генерального директора Tesla.

Мета позову, зареєстрованого 29 вересня у Каліфорнії, — «встановлення батьківських стосунків». Клопотання також може бути використане для стягнення аліментів, витрат, пов’язаних з вагітністю та встановлення опіки.

У 2020 році у Маска і Клер Буше (справжнє ім’я Ґраймс) народився первісток — Æ A-12, також відомий як дитина X, а у 2021-му вони народили дочку від сурогатної матері — через кілька місяців після розриву (паралельно близнюків від Маска народила й Шівон Зіліс, керівниця Neuralink, хоча співачка про це на початку не знала).

У своїй книзі Айзексон розповів, що у 2022-му році у Ґраймс та Ілона народилася третя дитина і, згідно з повідомленнями видання TMZ, позов стосується саме наймолодшого.

Джерело: The Verge, Insider


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: