Новини Новини 06.05.2022 о 10:38 comment views icon

Summer Game Fest почнеться 9 червня

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Ексзаступник головного редактора

Summer Game Fest цьогоріч розпочнеться цього року 9 червня об 11:00 за часом Східного узбережжя США (21:00 за Києвом)  з масштабної презентації, яку проведе відомий канадський журналіст відеоігр і телеведучий Джефф Кейлі. Згідно з пресрелізом, шоу транслюватиметься практично на кожній платформі, включаючи YouTube, Twitch, Twitter і Facebook. Ба більше, плануються навіть покази в деяких IMAX-кінозалах (вперше в історії шоу), але тільки в США, Канаді та Великій Британії.

Таким чином, Summer Game Fest забрала червневий слот E3. Організатори Summer Game Fest  вже оновили сайт фестивалю — там будуть публікувати детальний розклад усіх заходів, запланованих на літо 2022 року.

Після церемонії відкриття з масою ігрових анонсів відбудеться Day of the Devs, де розробники інді-ігор зможуть продемонструвати, над чим вони зараз працюють. Як зазначає GameSpot, розробники надсилають свої ігри на розгляд журі, щоб їх включили у шоу. Як і минулого року, подію презентують Double Fine & iam8bit, студія, відома такими іграми як Psychonauts, Grim Fandango та Broken Age. Сайт SGF радить «стежити за оновленнями», де згодом мають оголосити інших партнерів, які будуть частиною шоу.

Щодо скасованої E3, останніми роками спостерігається тенденція зниження популярності подібних спільних заходів — великі ігрові студії все частіше організовують власні презентації чи заходи. Здається, пандемія тільки пришвидшила захід сонця для великих спільних заходів. Кейлі та інші, здається, усвідомлюють цю зміну ландшафту. Минулого року на Summer Game Fest показали геймлейний трейлер Elden Ring та анонсували Tiny Tina’s Wonderlands.

Раніше Microsoft запросила на спільну онлайн-трансляцію Xbox та Bethesda, яка відбудеться 12 червня.

Xbox та Bethesda проведуть велику презентацію ігор 12 червня

Онлайн-курс "Проджект-менеджмент у геймдеві" від Skvot.
Новий левел для тих, хто хоче поєднати менеджерські скіли та любов до ігор.Отримай необхідний скілсет та керуй командою в ігровій індустрії.
Детальніше про курс


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: