Новини Пристрої 13.05.2024 о 17:50 comment views icon

The Portal – Нью-Йорк та Дублін з’єднала інтерактивна мистецька інсталяція

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg

Вадим Карпусь

Автор новин

The Portal – Нью-Йорк та Дублін з’єднала інтерактивна мистецька інсталяція

Розділ Технології виходить за підтримки Favbet Tech

Між Нью-Йорком та Дубліном створили віртуальний міст, який отримав назву The Portal. Він дозволяє в режимі реального часу спілкуватися людям, які знаходяться на відстані 3000 миль (близько 4 830 км). Портали мають великі екрани круглої форми та камери, які передають зображення на зв’язаний Портал.

The Portal – Йью-Йорк та Дублін з’єднала інтерактивна мистецька інсталяція

The Portal розробив литовський митець Бенедиктас Гіліс. Ця інсталяція дозволяє людям по обидві сторони Атлантики взаємодіяти один з одним через відеозв’язок. Основна ідея «Порталу» була «задумана як свідчення здатності сили мистецтва долати фізичні бар’єри».

«Портали — це запрошення зустрітися з людьми, які перебувають поза кордонами та відмінностями, і відчути наш світ таким, яким він є насправді — об’єднаним та єдиним», — сказав Гіліс. «Пряма трансляція відкриває вікно між віддаленими місцями, дозволяючи людям зустрічатися за межами своїх соціальних кіл і культур, виходити за межі географічних кордонів і охоплювати красу глобального взаємозв’язку».

Нью-Йорком та Дубліном

Лорд-мер Дубліна Дайті де Ройст був у захваті від цієї події та оголосив про партнерство, підкреслюючи його важливість, оскільки Дублін отримав титул Європейської столиці розумного туризму 24. Він додав, що «проєкт «Портал» символізує прагнення Дубліна об’єднуватися не лише в межах ЄС, а й з такими містами, як Нью-Йорк, з якими нас пов’язує глибокий історичний і культурний зв’язок».

Курс QA Manual (Тестування ПЗ мануальне) від Powercode academy.
Навчіться знаходити помилки та контролювати якість сайтів та додатків.
Записатися на курс

«Цей проєкт є прикладом поєднання технологій та інженерії, щоб зблизити громади з усього світу», – додав лорд-мер.

Проєкт The Portal, що зв’язує Нью-Йорк та Дублін, розпочав свою роботу 8 травня і триватиме до осені 2024 року.

Джерело: interestingengineering

Розділ Технології виходить за підтримки Favbet Tech

Favbet Tech – це ІТ-компанія зі 100% украі‌нською ДНК, що створює досконалі сервіси для iGaming і Betting з використанням передових технологіи‌ та надає доступ до них. Favbet Tech розробляє інноваційне програмне забезпечення через складну багатокомпонентну платформу, яка здатна витримувати величезні навантаження та створювати унікальний досвід для гравців.

Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: