Новини Новини 06.04.2022 о 19:28 comment views icon

У мережі виклали фото та контакти сімей 80 з 1600 російських солдатів, які вбивали мешканців Бучі

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/03/photo_2023-07-03_19-21-48-1-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/03/photo_2023-07-03_19-21-48-1-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/03/photo_2023-07-03_19-21-48-1-96x96.jpg

Тетяна Нечет

Автор новин

Консалтингова агенція Molfar ідентифікувала родичів російських військових, які влаштували геноцид українців у Бучі Київської області. Фахівці компанії виклали у відкритий доступ фото, номери телефонів та посилання на сторінки в соціальних мережах членів сімей 80 з 1600 військовослужбовців росії, які влаштували геноцид.

«Алгоритм пошукових дій. 1. Взяли перелік із 1600 осіб, опублікований Головним управлінням розвідки Міністерства оборони України. 2. За цим списком взяли 100+ осіб: переважно офіцерів, але є також сержанти, єфрейтори та рядові. 3. По кожному з цих людей вручну було знайдено контакти, посилання на соцмережі та пов’язаних людей — найближчих родичів. Робота над пошуком продовжується», — зазначили в Molfar.

Бажаючі допомогти у пошуку можуть надсилати запити на цей e-mail: [email protected].

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров повідомив, що за допомогою штучного інтелекту вдалося знайти родичів убивць, які тероризували та вбивали мешканців Бучі. Близьким військовослужбовцям росії написали у соцмережах. Виявилося, що рідні російських убивць із ними згодні, і саме вони їх так виховали.

«Кожен росіянин відповість за Ірпінь, Бучу, Бородянку, Маріуполь та інші українські міста. Наразі вбивці змінюють тактику і в Маріуполі вже возять пересувні крематорії (як повідомляє Маріупольська міськрада). Окупанти збирають та спалюють тіла закатованих та вбитих людей. Після широкого міжнародного розголосу геноциду в Бучі вище керівництво росії наказало знищити будь-які свідчення злочинів своєї армії в Маріуполі. Але супутникові знімки все покажуть. Їм не вдасться сховати сліди своїх військових злочинів. А ми не дозволимо їм залишитися безкарними», — наголосив Федоров.

Онлайн-курс "React Native Developer" від robot_dreams.
Опануйте кросплатформну розробку на React Native та навчіться створювати повноцінні застосунки для iOS та Android.
Програма курсу і реєстрація

Крім того, «Беларускі Гаюн» виклав персональні дані військових з росії, які надсилали посилки з офісу кур’єрської служби СДЕК у Мозирі. Здебільшого це було награбоване в Україні.

Після цього українська ІТ-армія зателефонувала до сім’ї мародера російської армії Вадима Щебенькова, який обікрав мирні українські сім’ї та відправив десятки кілограмів посилок своєму братові до росії з білоруського міста Мозир.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: