Новини Софт 13.02.2023 о 13:58 comment views icon

У Viber з’явилась функція для економії сховища мобільного пристрою

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg

Вадим Карпусь

Автор новин

Компанія Rakuten Viber запустила нову функцію керування сховищем. Вона дозволить користувачам Viber контролювати обсяг пам’яті, який займає додаток на пристрої.

Нова функція керування сховищем у Viber дозволяє користувачам очищувати кеш додатка або обирати медіафайли, коштом яких вони хочуть звільнити місце. Керування сховищем покаже, скільки місця Viber займає на пристрої, скільки вільного місця для зберігання залишилося і скільки займає медіавміст кожного окремого чату та каналу.

Користувачі зможуть вибрати та видалити окремі файли в конкретному чаті та каналі або звільнити місце коштом всіх файлів у ньому. При цьому файли будуть видалені на телефоні та інших пристроях користувача, проте залишаться у співрозмовників. Якщо людина вже завантажила на телефон файли, отримані через додаток, ці файли залишаться збереженими на пристрої. В іншому разі видалення буде незворотним. Історія текстових повідомлень у чатах при видаленні медіафайлів залишається доступною.

Кеш та медіафайли каналів теж можна видаляти. Вони будуть поновлюватися, якщо користувач наново пролистає стрічку повідомлень.

Керування сховищем у Viber стане доступним для мобільних пристроїв на iOS та Android найближчими днями. Для переходу до функції треба зайти в меню: на мобільному обрати «Додатково» -> «Параметри» -> «Пам’ять».

Додатково зазначається, що для звільнення додаткового місця на телефоні, у Viber можна очистити історію повідомлень будь-якого чату. Оскільки Viber не зберігає вміст будь-яких персональних або групових чатів на своїх серверах, ця дія є незворотною для користувача.

Англійська для IT.
В межах курсу можна освоїти ключові ІТ-теми та почати без проблем говорити з іноземними колегами.
Дійзнайтеся більше

Для очищення історії повідомлень у чаті: оберіть чат у загальному списку -> натисніть на назву чату зверху екрана смартфона -> «Інформація про чат і параметри» -> «Очистити контент чату».

Триває конкурс авторів ІТС. Напиши статтю про розвиток ігор, геймінг та ігрові девайси та вигравай професійне ігрове кермо Logitech G923 Racing Wheel, або одну з низькопрофільних ігрових клавіатур Logitech G815 LIGHTSYNC RGB Mechanical Gaming Keyboard!


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: