Новини Софт 01.08.2022 о 19:16 comment views icon

В українському Spotify запрацювали подкасти

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Ексзаступник головного редактора

1 серпня найбільший музичний стрімінговий сервіс Spotify запустив в Україні довгоочікувану функцію подкастів — доступ до нового розділу відкривається поступово у вебверсії та мобільних застосунках на Android та iOS (від користувачів ніяких дій не потрібно, оскільки підтримка розгортається автоматично на стороні сервера).

На те, що незабаром для українських користувачів Spotify відкриють омріяні подкасти, звернули увагу користувачі соцмереж напередодні запуску функції.

І ось зараз Spotify без зайвого галасу запустив подкасти в Україні — від самого запуску стримінгу у липні 2020 року це була одна з найбільш запитуваних (чи, мабуть, найбільш жадана) функцій. Таким чином, Spotify знадобилося рівно два роки, щоб запустити подкасти в Україні.

В українському Spotify запрацювали подкасти
Розділ з подкастами у вебверсії Spotify

Щоб отримати доступ до подкастів не обов’язково оплачувати підписку — функція доступна навіть в безоплатному тарифі з рекламою.

Для зручності розділ з подкастами розділений за окремими категоріями. Крім того, окремі подкасти можна знайти через пошук та почати прослуховування.

Онлайн-курс "React Native Developer" від robot_dreams.
Опануйте кросплатформну розробку на React Native та навчіться створювати повноцінні застосунки для iOS та Android.
Програма курсу і реєстрація
В українському Spotify запрацювали подкасти
Розділ з подкастами у застосунку Spotify на Android

Розділ з подкастами в українському Spotify включає як українські, так і іншомовні випуски.

В українському Spotify запрацювали подкасти
Розділ з подкастами у застосунку Spotify на iPhone

На початку року Spotify повністю залишив ринок рф і це йому особливо не зашкодило — у фінансовому звіті за другий квартал 2022 року компанія повідомила про зростання кількості користувачів із преміум-планами до 188 млн (на 14% до минулого року) та кількості активних користувачів на місяць (MAU) до 433 млн (+19%). Тепер чекаємо на регіональні ціни на підписку у гривнях (зараз для українців діють американські ціни у доларах).


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: