Новини Софт 17.11.2023 о 12:56 comment views icon

YouTube дозволив монетизувати відео з грудним вигодовуванням та тверкінгом

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

Відтепер контент із грудним вигодовуванням можна монетизувати в YouTube, навіть, якщо на зображенні видно грудні ареоли — але, як делікатно уточнюють в компанії, лише у випадку, коли на відео присутнє немовля чи використовується молоковідсмоктувач (сюди входять і крупні плани грудей з вигодовуванням, але без видимої ареоли).

«Ми отримали відгуки про те, що для багатьох батьків відео про грудне вигодовування є корисним ресурсом, коли вони орієнтуються на цьому етапі. Сподіваємося, що ці зміни дадуть усім творцям більше простору для обміну таким типом контенту з правом на отримання доходу від реклами», — сказав речник YouTube Нейт Фанкхаузер в електронному листі TechCrunch.

Дохід від реклами також зможуть отримувати автори, які публікують відео з «чуттєвими танцями» — як-от тверкінг (танець, в якому людина активно рухає сідницями навприсядки або стоячи) та грайндінг (близький партнерський танець, де танцівники можуть торкатися сідницями чи геніталіями в одязі).

Водночас YouTube надалі обмежуватиме монетизацію танцювальних відео з навмисними та повторюваними кадрами грудей, сідниць або геніталій, екстремальним мінімальним одягом та чуттєвими рухами, які імітують сексуальні акти.

Критики часто звинувачували рекламну політику YouTube у «нечесному націленні‎» на жінок і ЛГБТК, хоча платформа відповідала на закиди й вносила зміни.

Раніше YouTube оновив правила щодо використання ШІ на платформі — студії зможуть видаляти контент, який імітує голоси чи музику артистів, а автори тим часом будуть зобов’язані позначати контент, для створення якого використовувались генеративні технології.

Курс Project Manager від Powercode academy.
Онлайн-курс Project Manager. З нуля за 3,5 місяці до нової позиції Без знання коду, англійської та стресу.
Зарееструватися

Facebook та Instagram, найімовірніше, скасують заборону на оголені жіночі груди — через порушення прав трансгендерних та небінарних людей


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: