Новини Кіно 14.06.2023 о 17:22 comment views icon

На Netflix вийшов другий сезон документального серіалу «Наша планета» з Девідом Аттенборо

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Заступник головного редактора, керівник відділу новин

Слідом за коротким тизером Netflix показав повноцінний трейлер другого сезону «Нашої планети» / Our Planet II — продовження рейтингового та неймовірно красивого документального шоу про найдивовижніші місця на Землі та її мешканців.

Оновлено: [14 червня 17:21]: На Netflix сьогодні, як і було заплановано, з’явився другий сезон «Нашої планети» / Our Planet II — усі 4 епізоди вже доступні в бібліотеці сервісу з повноцінним (студійним) українським дубляжем та субтитрами.

=Оригінальний текст від 31 травня щодо виходу трейлера=

Відео містить ще більше сцен та кадрів дикої природи з приголомшливою деталізацією — для фільмування знімальна команда використовувала найсучаснішу техніку для фільмування, щоб передати з максимальним ефектом присутності унікальні історії з життя тварин в різних куточках світу, включаючи гірські хребти, тропічні ліси, пустелі та океани. Оповідачем знову виступить Девід Аттенборо, один із найзнаменитіших у світі провідних натуралістів та володар одного з найвпізнаваніших голосів.

Курс-професія "Web Design" від Skvot.
Для тих, хто давно хоче опанувати професію вебдизайнера, але не знає, з чого почати.Після 4 місяців навчання — старт в карʼєрі з двома кейсами у портфоліо.
Програма курсу і реєстрація

Трейлер

Продовження «Нашої планети» вийде на Netflix вже 14 червня. Його робила та сама команда BBC, яка раніше працювала над першим сезоном та створила відомі документальні серіали «Планета Земля» та «Планета Земля ІІ».

  • Перший сезон «Нашої планети», який знімали в 50 країнах світу протягом чотирьох років команда з понад 600 осіб, вийшов на Netflix у квітні 2019 року і наразі лишається одним з найпопулярніших шоу з результатом понад 570 млн годин переглядів.
  • «Наша планета» вважається одним з кращих серіалів про дику природу — раніше він отримав дві нагороди «Прайм-тайм премія «Еммі»»: Девіду Аттенборо як найкращому оповідачеві і як найкращий документальний серіал, а також Нагороду Голлівуду за музику у візуальних медіа — Стівену Прайсу за найкращу музику для титрів телесеріалу.
  • На сайті IMDb рейтинг серіалу станом на сьогодні становить 9,2 — шоу посідає 12 місце серед усіх серіалів. На Rotten Tomatoes рейтинг становить 93% на основі 30 рецензій критиків, а глядацький рейтинг — ті самі 93 % на основі 100+ відгуків.

Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: