Новости Новости 01.02.2022 в 09:07 comment views icon

Binance запустить в Україні платіжну картку з балансом у криптовалютах та автоматичною конвертацією під час платежу

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Ексзаступник головного редактора

Найбільша біржа криптовалют у світі Binance Binance запустить в Україні платіжну картку з балансом у криптовалютах та автоматичною конвертацією під час платежуBinance запустить в Україні платіжну картку з балансом у криптовалютах та автоматичною конвертацією під час платежу(90 млн користувачів, добовий обсяг торгів $14,8 млрд) готується до запуску в Україні нового фінансового продукту — платіжної картки з балансом у криптовалютах та автоматичною конвертацією під час платежу. Про це розповів генеральний менеджер Binance на українському ринку Кирило Хом’яков в інтерв’ю Forbes.

Як розповів Кирило Хом’яков, Binance націлена зайняти панівну частку ринку в Україні. Водночас у Binance не розкривають, яка саме частина обсягу торгів припадає на український ринок.

 «‎Зараз ми працюємо над запуском в Україні платіжної картки Binance з балансом у криптовалютах та автоматичною конвертацією під час платежу. Карта буде реалізована у колаборації з нашими локальними партнерами»

Кирило Хом’яков,

генеральний менеджер Binance в Україні

Проте поки що жодних подробиць щодо картки в криптовалюті і навіть приблизних термінів її запуску немає.

Ще один важливий напрям для Binance — цифрове мистецтво, яке можна продати та купити на маркетплейсі Binance NFT. За словами Кирила Хом’якова, Україна посідає третє місце у світі за розміром маркетплейсу з торгівлі NFT. В інтерв’ю топменеджер Binance згадав про створення в Україні першого фан-токену однієї відомої спортивної команди. За допомогою токенів футбольні клуби зможуть взаємодіяти із фанами та дозволять їм брати участь у щоденних рішеннях клубу.

Крім NFT, серед важливих торговельних інструментів Binance виокремлює ф’ючерси, депозити, стейкінг, а також Binance Pay — безконтактні міжнародні платежі у криптовалюті.

Онлайн-курс "Computer Vision" від robot_dreams.
Застосовуйте Machine Learning / Deep Learning та вчіть нейронні мережі розпізнавати об’єкти на відео. Отримайте необхідні компетенції Computer Vision Engineer.
Дізнатись більше про курс

Наприкінці минулого року Податкова служба та Мін’юст США почали розслідування діяльності Binance.

***

Відомо, що monobank також розробляє картку у біткоїнах, але поки що невідомо, коли вона з’явиться. Спочатку monobank планував запуск картки у біткоїнах на липень 2021 року, але наприкінці року співзасновник проєкту Олег Гороховський повідомив про перенесення послуги на невизначений термін через складнощі з отриманням необхідного дозволу від НБУ для запуску послуги. Якщо пам’ятаєте, в жовтні Зеленський ветував законопроєкт «Про віртуальні активи», який мав легалізувати криптовалюти — тепер його мають доопрацювати.


Loading comments...

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: