Новости Новости 04.02.2010 в 07:00 comment

Конкурс з програмування в середовищі CUDA в Україні

author avatar
https://secure.gravatar.com/avatar/2f8d57cddfeb455ba418faa11ee01bb0?s=96&r=g&d=https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/06/no-avatar.png *** https://secure.gravatar.com/avatar/2f8d57cddfeb455ba418faa11ee01bb0?s=96&r=g&d=https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/06/no-avatar.png *** https://itc.ua/wp-content/themes/ITC_6.0/images/no-avatar.svg

ITC.UA

автор

Корпорація NVIDIA спільно з українським партнером, компанією Юстар, оголошують про проведення конкурсу по паралельному програмуванню в середовищі CUDA.

Головна мета конкурсу — популяризація CUDA серед українських розробників програмного забезпечення, фахівців і вчених, що використовують паралельне програмування, а також студентів технічних ВУЗів.

Технологія NVIDIA CUDA ™ — це єдина середовище розробки на C, що дозволяє програмістам і розробникам писати програмне забезпечення для вирішення складних обчислювальних задач за менший час завдяки багатоядерної обчислювальної потужності графічних процесорів. У світі вже встановлені мільйони GPU з підтримкою CUDA, і тисячі програмістів вже безкоштовно користуються інструментами CUDA для прискорення додатків — від кодування відео та аудіо до пошуків нафти і газу, моделювання продуктів, медичних зображень та наукових досліджень.

Конкурс відбудеться в період з 15 лютого по 14 травня 2010.

Деталі конкурсу та умови участі на сторінці Конкурс CUDA

Запрошуємо науковців, програмістів та представників ВУЗів на конференцію «Високопродуктивні обчислення та програмування на гібридних суперкомп’ютерних системах на базі TESLA ™ від NVIDIA ®, архітектура CUDA», що відбудеться в четвер, 11 лютого 2010

Захід проходить за сприяння Інституту сцинтиляційних матеріалів НАН України.

Архітектура паралельних обчислень CUDA від NVIDIA дозволила дослідникам усього світу, застосовуючи мову С, задіяти обчислювальні потужності графічних процесорів для вирішення складних завдань високопродуктивних обчислень.

Гібридні суперкомп’ютерні системи на базі NVIDIA Tesla застосовуються для вирішення завдань щодо розрахунків у науково-дослідницькій діяльності, надаючи доступ до нових обчислювальних висот. Рішення постачаються в різних форматах — від персональних суперкомп’ютерів прямо на вашому столі, до гібридних суперкомп’ютерних систем з кластерів з попередньою конфігурацією.

Курс-професія "Web Design" від Skvot.
Для тих, хто давно хоче опанувати професію вебдизайнера, але не знає, з чого почати.Після 4 місяців навчання — старт в карʼєрі з двома кейсами у портфоліо.
Програма курсу і реєстрація

Ми будемо раді бачити Вас на конференції по високопродуктивних обчисленнях на платформі Tesla, де ви зможете познайомитися з архітектурою CUDA і з революцією в сфері суперкомп’ютерів, що робить обчислення рівня кластерів дійсно доступними — платформою від NVIDIA Tesla.

З доповідями виступатимуть лектори Науково-Освітнього Центру "Паралельні Обчислення" www.parallel-compute.com

Програма заходу:

  • 12:00 Вступне слово.

  • 12:30 Персональний Суперкомп’ютер Tesla — платформа, що використовує обчислювальні потужності GPU: структура, можливості, сфери застосування

  • 13:00 Серія питань і відповідей на доповідь

    Курс-професія "Web Design" від Skvot.
    Для тих, хто давно хоче опанувати професію вебдизайнера, але не знає, з чого почати.Після 4 місяців навчання — старт в карʼєрі з двома кейсами у портфоліо.
    Програма курсу і реєстрація

  • 13:15 Середовище програмування CUDA, архітектура GPU, особливості розробки та програмування.

  • 14:00 Серія питань і відповідей на доповідь

  • 14-30 Презентації та демонстрації з прикладами застосування технології в Об’єднаному Інституті Ядерних Досліджень м. Дубна.

Місце проведення конференції: м.Харків, Інститут сцинтиляційних матеріалів НАН України, проспект Леніна, 60.

Всіх, хто цікавиться технологіями CUDA і NVIDIA, але не зможе відвідати конференцію, запрошуємо переглянути її в режимі web-трансляції.

Для того, щоб взяти участь в семінарі, або отримати доступ до web-трансляції, просимо бажаючих реєструватися, надіславши контактні дані (ПІБ, організація, посада, контактний телефон) на електронну адресу [email protected]

Ми також запрошуємо задавати запитання щодо використання CUDA і TESLA, надсилаючи їх на цю ж скриньку. На частину з них доповідачі дадуть відповідь під час конференції, на решту ви отримаєте відповідь після її проведення.

Для довідок дзвоніть на (044) 494-40-80, координатор проекту Андрій Галич.


Loading comments...

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: