Новости Новости 08.06.2021 в 17:18 comment

МВС попередило про можливу призупинку реєстрації/перереєстрації ТЗ та видачі водійських посвідчень — через нестачу бланків

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Заместитель главного редактора, руководитель отдела новостей

Втім, проблема не матиме довготривалий характер і повинна цілком вирішитись за декілька днів.

Про можливе тимчасове припинення надання адміністративних послуг з реєстрації/перереєстрації транспортних засобів та видачі посвідчення водія у зв’язку з перебоями у постачанні бланкової продукції повідомив Головний сервісний центр МВС.

«‎‎У зв’язку з перебоями у постачанні бланкової продукції можливе тимчасове припинення надання адміністративних послуг з реєстрації/перереєстрації транспортних засобів та видачі посвідчення водія.

За інформацією Державного підприємства «Поліграфічний комбінат «Україна» відновлення виготовлення бланків свідоцтв про реєстрацію транспортних засобів планується орієнтовно через 2 дні.

Щодо поновлення надання послуг в сервісних центрах МВС слідкуйте на вебсайті РСЦ ГСЦ МВС відповідного регіону».

Нагадаємо, на початку року в Україні почали видавати нові бланки посвідчення водія, в яких вказують групу крові та згоду на донорство.

В Україні почали видавати нові бланки посвідчення водія, в яких вказують групу крові та згоду на донорство

Продолжается конкурс авторов ИТС. Напиши статью о развитии игр, гейминг и игровые девайсы и выигрывай профессиональный игровой руль Logitech G923 Racing Wheel, или одну из низкопрофильных игровых клавиатур Logitech G815 LIGHTSYNC RGB Mechanical Gaming Keyboard!


Loading comments...

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: