Новости Технологии 26.02.2021 в 18:37 comment

Nestle запускає в Україні лінійку продуктів Garden Gourmet з рослинного м’яса

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Заместитель главного редактора, руководитель отдела новостей

Раздел Технологии выходит при поддержке Favbet Tech

Пропозиція продукції з рослинного м’яса в Україні поступово зростає — і от зараз до Beyond Meat та інших підтягнулась Nestle зі своїм брендом Garden Gourmet, повідомляє The Village.

В рамках лінійки Garden Gourmet пропонує українцям чотири рослинні альтернативи популярним стравам із натурального м’яса :

  • Sensational Burger — рослинна котлета для бургера;
  • Sensational Sausage — рослинна сосиска;
  • Vegan Meatballs — рослинні фрикадельки;
  • Vegetarian Nuggets — вегетаріанські нагетси.

Наразі страви з Garden Gourmet доступні для замовлення лише в ресторанах Києва та Львова. Перелік закладів зі стравами з рослинної альтернативи м’яса Garden Gourmet розширюватиметься протягом 2021 року. З повним списком ресторанів можна ознайомитися на сайті.

В роздрібні мережі продукція Garden Gourmet повинна надійти наприкінці 2021 року, але відпускні ціни не розголошуються.

В Nestle зазначили, що продукція Garden Gourmet складається з натуральних рослинних інгредієнтів, а барвником в рослинних продуктах виступає сік з буряка і фруктово-овочевий концентрат. До складу також входить пшениця, соя, масло і вода. В оболонці сосисок Sensational Sausage використовуються натуральні водорості.

«Для створення рослинної котлети для бургера використовується на 80% менше енергії, як порівняти з таким самим продуктом із м’яса. Водночас вуглецевий слід і використання земель у виробництві рослинного бургера зменшуються на 80% і 75% відповідно. Це означає, що з кожною тисячею вироблених котлет Garden Gourmet Sensational Burger зберігається площа лісу, який вирубують під пасовища для худоби, спільномірна з чотирма тенісними кортами; заощаджується енергія, сумірна з 30 тисячами LED-лампочками, які горять протягом цілого дня, а також зменшуються вуглецеві викиди в обсязі, аналогічному до трьох поїздок на авто з Ужгорода до Харкова і назад».

з пресс-релізу Nestle

Раздел Технологии выходит при поддержке Favbet Tech

Favbet Tech – это IT-компания со 100% украинской ДНК, которая создает совершенные сервисы для iGaming и Betting с использованием передовых технологий и предоставляет доступ к ним. Favbet Tech разрабатывает инновационное программное обеспечение через сложную многокомпонентную платформу, способную выдерживать огромные нагрузки и создавать уникальный опыт для игроков. IT-компания входит в группу компаний FAVBET.


Loading comments...

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: