Новости Новости 07.02.2022 в 19:08 comment views icon

В Україні відкрилися попередні продажі портативних проєкторів Samsung The Freestyle за 26 999 гривень — першу партію розкупили за кілька годин

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Заместитель главного редактора, руководитель отдела новостей

Попередні продажі Samsung The Freestyle, які стартували в Україні 7 лютого, закінчилися через лічені години, оскільки усю першу партію портативних проєкторів розкупили. У київському офісі Samsung повідомили, що попередні продажі ‎‎The Freestyle «перевершили всі очікування».

Рекомендована вартість Samsung The Freestyle для українського ринку — 26 999 гривень. Варто зазначити, що за попереднє замовлення Samsung винагороджувала покупців подарунком — на вибір пропонувалася аудіосистема Sound Tower MX-T40, бездротові навушники Galaxy Buds Pro або сертифікат на 5 тис. грн на купівлю техніки Samsung. Очевидно, що це теж вплинуло на високий інтерес до дуже недешевої новинки. До речі, акція триватиме з 7 лютого до 7 березня, так що, можливо, пропозиція знову стане актуальною найближчим часом. У Samsung не повідомляють точний розмір першої партії The Freestyle, яку в Україні розкупили «всього кількох годин» та радять стежити за новинами на офіційному сайті, щоб серед перших придбати гаджет, коли він надійде у продаж.

Samsung анонсувала The Freestyle на CES 2022 разом з оновленими лінійками телевізорів — MicroLED, Neo QLED та дизайнерські моделі. Це портативний пристрій, який поєднує в собі проєктор, смарт ТВ, смарт-колонку та джерела зовнішнього освітлення. Він важить всього 830 г і оснащений регульованою підставкою, що обертається на 180 градусів.

The Freestyle не тількт автоматично вирівнює картинку, але й підлаштовується під колір поверхні завдяки датчикам зображення, фокусування і корекції трапецеїдальних спотворень — він може проєктувати зображення з роздільною здатністю 1080p на письмовий стіл, підлогу, стіни та навіть стелю. Діагональ можна регулювати від 30 до 100 дюймів, контрастність становить 300:1, а яскравість — 550 люмен. Докладніше про Samsung The Freestyle — в окремому матеріалі на сайті.

Главное с презентации Samsung на CES 2022: портативный экран The Freestyle и обновленные линейки телевизоров — MicroLED, Neo QLED и дизайнерские модели

Англійська для початківців від Englishdom.
Для тих, хто тільки починає вивчати англійську і хоче вміти використовувати базову лексику і граматику.
Реєстрація на курс

Продолжается конкурс авторов ИТС. Напиши статью о развитии игр, гейминг и игровые девайсы и выигрывай профессиональный игровой руль Logitech G923 Racing Wheel, или одну из низкопрофильных игровых клавиатур Logitech G815 LIGHTSYNC RGB Mechanical Gaming Keyboard!


Loading comments...

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: