Новости Новости 09.02.2018 в 10:21 comment

Відкрилась реєстрація на міжнародний конкурс з програмування Google Hash Code 2018

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Заместитель главного редактора, руководитель отдела новостей

З кінця минулого місяця компанія Google почала приймати заявки на участь у міжнародному конкурсі з програмування Google Hash Code 2018 – одного з найбільших турнірів з програмування.

Зауважимо, що Google Hash Code – це командне змагання для студентів та фахівців з Європи, Близького Сходу та Африки, а не індивідуальне. Всі бажаючі можуть подати заявки за спеціальною формою на сайті конкурсу (ось посилання), кінцевий термін подачі заявок – 26 лютого.

Щоб взяти участь в конкурсі Hash Code, потрібно створити команду від двох до чотирьох людей. Цього року Hash Code проводиться вже вп’яте.

Відкрилась реєстрація на міжнародний конкурс з програмування Google Hash Code 2018

Конкурс розпочнеться з кваліфікаційного раунду в режимі онлайн у четвер, 1 березня. Команди можуть взяти участь в цьому раунді з будь-якого місця, але організатори рекомендують приєднатися до локального хабу Hash Code. Уже зареєстровано понад 500 таких хабів, і при бажанні можна створити свій власний.

Найкращі команди за результатами кваліфікаційного раунду будуть запрошені до офісу Google в Дубліні в квітні, щоб поборотися за звання чемпіона Hash Code 2018.

В конкурсі Hash Code завдання моделюються на базі реальних ситуацій, з якими постійно стикаються команди інженерних служб Google. Попередні завдання включали в себе оптимізацію перегляду відео на YouTube, маршрутизацію автомобілів Street View завантаженим містом та оптимізацію планування центру обробки даних Google.

Онлайн-курс "Продуктова аналітика" від Laba.
Станьте універсальним аналітиком, опанувавши 20+ інструментів для роботи з будь-яким продуктом.
Дізнатись більше про курс

Джерело: Google й Hash Code

  • Google Hash Code ‒ це флагманське командне змагання з програмування для студентів та фахівців з Європи, Близького Сходу та Африки. Вперше конкурс відбувся в 2014 році лише з 200 учасниками. З того часу він став значно масштабнішим ‒ торік більше 26 000 розробників з понад 100 країн Європи, Близького Сходу та Африки об'єдналися в команди для участі в конкурсі.

Loading comments...

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: