Дописи 27.06.2024 о 18:10 comment views icon

Чим особливі нові маршрутизатори Acer та Predator?

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/06/375x375_logo_green-1_uwp_avatar_thumb.png *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/06/375x375_logo_green-1_uwp_avatar_thumb.png *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/06/375x375_logo_green-1_uwp_avatar_thumb.png

Acer Україна

Руйнуємо бар’єри між людьми та технологіями

Цей матеріал – не редакційнийЦе – особиста думка його автора. Редакція може не розділяти цю думку.

Як один з провідних гравців ринку ПК в Україні, наша компанія відкриває новий для себе напрямок мережевого обладнання. Три сучасних бездротових маршрутизатори, котрі відзначає висока швидкість роботи, посилений захист та оснащення з розмаїттям функцій, вже надійшли у продаж. Читайте далі та дізнайтесь про 10 важливих особливостей роутерів Acer Connect Vero W6m, Predator Connect W6 та Predator Connect W6d.

Acer Predator Connect W6

1. Висока швидкість підключення

Стандарт Wi-Fi 6E (Wi-Fi 6 та 5 ГГц для Predator Connect W6d) забезпечує швидкість з’єднання до 7800 Мб/с та роботу в діапазоні 6 ГГц в приміщеннях. Створені для продуктивної праці та гри без затримок.

2. Новітня апаратна платформа

Роутери використовують 4-ядерну платформу MT7986A з процесором частотою 2 ГГц, 1 ГБ ОЗП та 4 ГБ флешпам’яті для ефективного функціонування та швидкої роботи інтерфейсу користувача.

3. Надійний захист від загроз

Вбудований комплексний онлайн захист Trend Micro Home Security з ліцензією на увесь термін використання пристрою, що поєднується з потужними засобами батьківського контролю. До того ж Acer Connect Vero W6m є першим пристроєм, відповідає стандартам кібербезпеки, встановленим Директивою Комісії ЄС щодо радіообладнання, що засвідчує його високу надійність.

4. Підтримка MESH

Зона покриття до 700 м2 у сітчастій мережі до 4-х пристроїв та до 465 м2 для сітки з двох пристроїв. За потреби об’єднуйте декілька сумісних роутерів та усувайте мертві зони, створивши надійний доступ до Інтернету з будь-якого місця помешкання.

Acer-Connect-Vero-W6m-Wi-Fi-6E-Mesh-Routers--Lifestyle-01

5. Екологічність

Connect Vero W6m – перший роутер, що дружній до довкілля. Корпус пристрою щонайменше містить 30% використанням пластику, що був у вжитку (PCR, Post Consumer Recycled). Також на корпусі відсутні фарбовані написи та позначки, а зовнішнє паковання на 100% придатне для повторної переробки.

6. Енергоефективність

Спеціальний екорежим роботи роутерів Acer Vero сприяє заощадженню енергії. Пристрій оптимізує споживання енергії шляхом регулювання часу сну підключених пристроїв та керує частотою надсилання й отримання даних.

7. Вдосконалена гібридна мережа

Гранична пропускна здатність, що базується на гібридній технології Hybrid Quality of Service, сумісній з технологією пріоритизації Intel Killer, виявляє та прискорює мережевий трафік для досягнення максимальної швидкості. Функції інтелектуального розпізнавання оптимізують роботу маршрутизатора з будь-яким пристроєм або додатком.

8. Наочність оптимізації

Перевантаження мережі може бути спричинене надто великою кількістю передач, що займають один і той самий ефірний канал. Простим клацанням миші обирайте найменш перевантажений канал з підключених діапазонів Wi-Fi для кращого з’єднання з Інтернет.

9. Налаштовуваність

Зручний web-інтерфейс користувача та багатофункціональний мобільний додаток забезпечують керування маршрутизатором за будь-яких обставин. Наочність та розмаїття функцій сприяють ефективному використанню пристрою.

10. Дизайн та функціональність

Модель Connect Vero W6m відзначає компактний корпус з вбудованими антенами, що можна розмістити будь-де. Роутери Predator обладнані антенами з індикаторами, що сигналізують про рівень сигналу Таке рішення додає зручності та наочності конфігурування маршрутизатора для досягнення оптимальної швидкодії.

Acer Wave 7 router

Стислий підсумок

Ми продовжуємо вдосконалювати лінійку мережевого обладнання. Так, на виставці COMPUTEX 2024, яка щороку відбувається у Тайбеї, та є однією з провідних подій у світі високих технологій, були представлені два нових роутери. Acer Wave 7 та Predator Connect T7 Wi-Fi 7 Mesh , що пропонують новітній стандарт бездротового зв’язку Wi-Fi 7 та низку інших функціональних особливостей.

Наразі розглянуті моделі наявні у продажу за наступними орієнтовними цінами:

  • Acer Connect Vero W6m — від 8499 грн.
  • Predator Connect W6d — від 6289 грн.
  • Predator Connect W6 — від 10 029 грн.

Дізнайтесь ще більше корисного: 

 

Цей матеріал – не редакційнийЦе – особиста думка його автора. Редакція може не розділяти цю думку.

Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: