Дописи 29.08.2023 о 10:21 comment views icon

Майже ноунейм – блютуз навушники RoHs A6S

author avatar
https://secure.gravatar.com/avatar/3756071a2a49be28bde4fde4cd74ec48?s=96&r=g&d=https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/06/no-avatar.png *** https://secure.gravatar.com/avatar/3756071a2a49be28bde4fde4cd74ec48?s=96&r=g&d=https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/06/no-avatar.png *** https://itc.ua/wp-content/themes/ITC_6.0/images/no-avatar.svg

Цей матеріал – не редакційнийЦе – особиста думка його автора. Редакція може не розділяти цю думку.

Не питайте в мене про історію фірми, яка виготовляє ці навушники. За запитом “RoHs” видає таку інформацію:
RoHS (англ. Restriction of Hazardous Substances — обмеження небезпечних речовин) — директива 2002/95/EC, що обмежує вміст шкідливих речовин, була прийнята Європейським Союзом у лютому 2003 року. Директива регламентує застосування свинцю, а також інших потенційно небезпечних елементів в електротехнічному та електронному обладнанні, забезпечуючи необхідний рівень захисту здоров’я людей і навколишнього середовища. 1 липня 2006 Директива набула чинності на всій території Європейського Співтовариства.
Тож я заспокоюю себе, що це просто маленька ще невідома фірма в Китаї (а не нелегали, що без паспортів сидять на ланцюгах і виготовляють 16 годин в день навушники просто за їжу).
Тому що їх ціна у 10 доларів 50 центів США наштовхує на різні думки…
Варто зазначити, що при виборі я керувався не тільки ціною. Я читав відгуки і дивився оцінки для цього девайсу. Якщо люди не переплутували випадково його з іншим схожим ноунеймом (а шанси на це були), то оцінки і відгуки були доволі позитивними. Половина з них навіть писала, що продавець у коробку ще й жувальну гумку безкоштовно додає.
Не знаю, чи то продавець таким щедрим був, чи йому так хотілося швидше позбутися цих навушників, що він застосовував таку нехитру рекламну плюшку. Але, нажаль, особисто мені вони надійшли без жувальної гумки. Що прикро.
Але тепер давайте звернемо увагу все ж таки на самі навушники.
 Майже ноунейм - блютуз навушники RoHs A6S
Їх дизайн далекий від преміальності (Яка вже преміальність, коли щоб отримати денну норму хліба треба виготовити тисячу навушників в день. Але це не точно.).
Проста чорна функціональна коробка, а всередині самі навушники-вкладиші. Скажу чесно, при отриманні їх на руки, першою моєю проблемою стало питання, як їх виковиряти з цього футляра. Там немає спеціальної виїмки, яка б дозволила пальцями заціпити їх і витягнути.
Але пів години вправ дали свій результат — я знайшов точку, на яку треба натискати і кут, під яким це треба робити, для того, щоб навушники все ж вийшли на зовні.
Майже ноунейм - блютуз навушники RoHs A6S
Після цього відбувся сеанс танців з бубнами по приєднанню їх до мобільного телефону.
Річ у тім, що до маминого телефону ці навушники вперто не хотіли приєднуватись! А доречі, купувались вони саме для неї, як подарунок…😞
Зате, до мого телефона і телефона батька приєднувались вони без проблем.
Мені важко сказати з чим це може бути пов’язано, але факт є фактом — існує деяка лотерея по можливості приєднати їх до телефона.
В усьому іншому враження від навушників в мене виявились загалом позитивними. Приємне звучання (як для людини, яка не є аудіофетишистом), добре чутно співрозмовника при дзвінку на телефон, практично не “відпадають” від основного девайса.
З технічних показників виробник вказав на пакуванні такі:
Блютуз версії 5.2
Час роботи під час телефонної розмови 3 години
Час роботи під час прослуховування музики 2,5 години
Дистанція підключення 10 метрів
Робота в режимі очікування 80 годин
Заряд від док-станції 2 години
Комплектація стандартна: навушники разом з док-станцією, USB-кабель, 2 пари вкладишів іншого розміру, інструкція на китайській і англійській мовах.
Майже ноунейм - блютуз навушники RoHs A6S Майже ноунейм - блютуз навушники RoHs A6S
Через те, що доєднати їх до телефону мами так і не вдалось, я залишив їх собі. Мамі подарував інші навушники. Тож я їми користуюсь приблизно пів року. За цей час окрім незручності витягувати їх з док-станції в мене тільки одне до них зауваження — вони не дуже добре тримаються у вухах, через що час від часу їх треба поправляти.
А загалом за таку ціну — це шикарні блютуз-навушники. Якщо будете купляти, то є ще й шанс отримати в подарунок жувальну гумку.

Цей матеріал – не редакційнийЦе – особиста думка його автора. Редакція може не розділяти цю думку.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: