Дописи 27.05.2024 о 12:09 comment views icon

Огляд павербанка Anker 622 Magnetic Battery (MagGo)

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/03/kjuj-4-96x96.png *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/03/kjuj-4-96x96.png *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/03/kjuj-4-96x96.png

iCases.ua

iCases.ua – інноваційні гаджети та аксесуари для сучасного т

Цей матеріал – не редакційнийЦе – особиста думка його автора. Редакція може не розділяти цю думку.

Огляд павербанка Anker 622 Magnetic Battery (MagGo)

Павербанк Anker MagGo 622 — це гідна альтернатива оригінальному бездротовому зарядному пристрою MagSafe від Apple, особливо для користувачів, які шукають більшу різноманітність кольорів і компактний, портативний дизайн. У цій статті ми заглибимось в характеристики та інші особливості цієї бездротової зарядки. Тож почнімо!

Купуй повер Anker на iCases.ua із знижкою 5%. Промокод – Anker5

Перше, про що варто сказати, так це те, що Anker MagGo 622 працює з усіма iPhone починаючи з iPhone 12. Тому, маючи, наприклад, iPhone 15 ви легко зможете заряджати його за допомогою Anker MagGo 622. 

Дизайн

Павербанк Anker MagGo 622 має розміри 10,5х6,6х1,3 см і доступна в п’яти приємних кольорах: Buds Green, Dolomite White, Interstellar Gray, Lilac Purple, Misty Blue. Для порівняння павербанк Apple MagSafe доступна лише в білому кольорі, що може не підійти для тих, кому набридли звичайні чорні чи білі зарядні пристрої. 

Anker MagGo 622 важить 146 грамів та може легко поміститись в кишеню сумки чи навіть ваших штанів. Вага Apple MagSafe трохи менша — 115 грамів. 

Магнітне кріплення Anker MagGo 622 дуже міцне, і в наших тестах він тримався на телефоні навіть тоді, коли його витягали з тісної кишені. Якщо ви боїтеся, що телефон може випадково впасти, то краще придбати відповідний чохол для нього, який також забезпечить кращий захист телефону. Звичайно, ви також можете придбати чохол, сумісний з MagSafe, для вашого iPhone, щоб забезпечити ще більшу міцність з’єднання телефону та бездротової зарядки.

Нам подобається, що Anker 622 оснащений вбудованою розкладною підставкою, яка надійно утримує ваш iPhone як у горизонтальному, так і у вертикальному положенні.

Огляд павербанка Anker 622 Magnetic Battery (MagGo)
Джерело: macworld.com

Потужність акумулятора

Anker 622 має акумулятор на 5 000 мАг, що в теорії має забезпечити майже 1-2 повних зарядки для вашого iPhone, залежно від моделі. Насправді бездротова зарядка Anker ємністю 5 000 мАг — це хороша перевага над акумулятором MagSafe від Apple, який може похвалитися лише 1 460 мАг. Але якщо врахувати різницю у напрузі між пристроями, то батарея Apple еквівалентна приблизно 3 000 мАг, що все одно менше, ніж ємність акумулятора Anker.

Щоб отримати більш реальне порівняння, ми протестували бездротові зарядки за допомогою простого циклу розрядки та зарядки. Ми дочекалися, поки тестовий iPhone 13 Pro розрядиться до 5%, а потім підключили павербанку.

Anker MagGo 622 зарядила телефон до 85%, перш ніж павербанк розрядився, тому ми оцінили його в 80%.

Більша частина енергії (до 50%) втрачається через неефективність бездротового заряджання, хоча MagSafe, безумовно, ефективніший за немагнітний зарядний майданчик Q1, завдяки своїй фіксованій позиції.

Купуй повер Anker на iCases.ua із знижкою 5%. Промокод – Anker5

Apple Pack набрав 60%, тому заряджає розряджений iPhone значно менше, ніж Anker 622.

Огляд павербанка Anker 622 Magnetic Battery (MagGo)
Джерело: macworld.com

Порівняння павербанка Anker 622 та Apple MagSafe

Anker 622 заряджається бездротовим способом на швидкості 7,5 Вт, що раніше було швидше, ніж зарядка MagSafe від Apple на швидкості 5 Вт. Однак Apple випустила оновлення прошивки, щоб відповідати швидкості зарядки 7,5 Вт.

У Anker MagGo 622 більша батарея, але вона не може заряджатися одночасно бездротово через Qi і дротово через USB-C, на відміну від Apple MagSafe, який може заряджатися до 15 Вт таким чином. Очевидно, що дротова зарядка не націлена на мобільність.

Apple Battery Pack також має деякі розумні функції. Наприклад, він припиняє заряджати телефон, коли рівень заряду досягає 90%, щоб захистити батарею. Якщо телефон перегрівається, зарядка припиняється на рівні 80%.

Сам Anker 622 заряджається через USB-C, тоді як Apple Pack використовує Lightning, як і сам iPhone.

Упаковка Apple трохи легша за Anker, але це не дуже помітно.

І ви отримуєте ширший вибір кольорів в Anker, ніж з моделлю Apple, яка представлена лише в білому кольорі.

Огляд павербанка Anker 622 Magnetic Battery (MagGo)
Джерело: macworld.com

Ціна

Павербанк Anker MagGo 622 вартістю 2249 гривень, що значно дешевший за павербанк від  Apple вартістю 4020 гривень, як і слід було очікувати.

Висновок

Поєднання Anker MagGo 622 з чохлом для телефону, сумісним з MagSafe, є зручним і безпечним варіантом. Він поставляється з корисною вбудованою підставкою. Ви майже повністю зарядите свій iPhone коли це потрібно і зможете зберігати трохи заряду для подальшого використання.

Джерело: macworld.com

Купуй повер Anker на iCases.ua із знижкою 5%. Промокод – Anker5

Цей матеріал – не редакційнийЦе – особиста думка його автора. Редакція може не розділяти цю думку.

Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: