Дописи 13.06.2024 о 16:47 comment views icon

Огляд мережевого зарядного пристрою Anker Prime 100W GaN

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/03/kjuj-4-96x96.png *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/03/kjuj-4-96x96.png *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/03/kjuj-4-96x96.png

iCases.ua

iCases.ua – інноваційні гаджети та аксесуари для сучасного т

Цей матеріал – не редакційнийЦе – особиста думка його автора. Редакція може не розділяти цю думку.

Огляд мережевого зарядного пристрою Anker Prime 100W GaN

Купуй зарядку Anker 100W Prime на iCases.ua із знижкою 5%. Промокод – Anker5

Все більше і більше пристроїв тепер не включають зарядки в комплекті. ЄС успішно довів, що лише електричні відходи були достатньою причиною для того, щоб пристрої, які продаються на його території, заряджалися лише через USB-C. Хоча USB-C, природно, став стандартним способом заряджання в усьому світі, за винятком лише iPhone від Apple, до 15 моделі. Навіть виробники фотоапаратів долучилися до цього тренду, і більшість компаній перейшли на зарядку через USB-C прямо в камері.

Огляд мережевого зарядного пристрою Anker Prime 100W GaN
Автор зображення: Jussi Roine

Попри все це, зарядні пристрої, які постачаються з продуктами, часто некрасиві, громіздкі, важкі та повільно заряджають будь-який інший продукт із вищою ємністю. Компанії, такі як Anker, протягом останнього десятиліття лідирують у поліпшенні зарядних пристроїв. Їхні зарядні пристрої мають набагато приємніший вигляд, ніж більшість тих, що постачаються в комплекті, і водночас вони менші та заряджають швидше. А тепер завдяки технології нітриду галію вони можуть робити зарядні пристрої ще меншими та швидшими, ніж будь-коли раніше.

Купуй зарядку Anker 100W Prime на iCases.ua із знижкою 5%. Промокод – Anker5

Anker Prime — це нове брендування компанії для своїх останніх і найкращих зарядних пристроїв, які пропонують баланс розміру і потужності зарядки. Зарядні пристрої доступні в різних потужностях, залежно від ваших потреб, що, своєю чергою, впливає на їхній розмір. Тестований мною зарядний пристрій Anker Prime має потужність 100 Вт, що достатньо для більшості сучасних пристроїв, таких як MacBook Pro 13, iPad Pro або Samsung Galaxy S23 Ultra. Але чи покращує він досвід заряджання?

Технічні характеристики

  • Потужність (один порт): USB-C (1) 100 Вт, USB-C (2) 100 Вт, USB-A 22,5 Вт;
  • Потужність (два порти): USB-C (1) + USB-C (2) 100 Вт, USB-C (1/2) + USB-A 100 Вт;
  • Потужність (три порти): Загальна 100 Вт;
  • Вага: 180 г;
  • Розмір: 49,6 x 45,6 x 72 мм.

Головні особливості

Технологія GaN дає змогу створити компактніший дизайн та зменшити нагрівання. Це те, чим Anker оперує у своєму асортименті Prime. Якщо вас турбує перегрів зарядного пристрою, то Anker також пропонує захист від перегріву, стверджуючи, що технологія ActiveShield 2.0 моніторить рівень тепла в зарядному пристрої 3 мільйони разів на день, щоб підвищити безпеку, зменшуючи потужність або повністю вимикаючи зарядку у рідкісних випадках, коли вона занадто нагрівається.

Огляд мережевого зарядного пристрою Anker Prime 100W GaN
Автор зображення: Jussi Roine

Ця зарядка має потужність 100 Вт, і її розмір є ідеальним варіантом у поточному асортименті зарядних пристроїв Anker Prime. Зарядні пристрої Prime наразі також доступні у меншого розміру з вихідною потужністю 67 Вт або 120 Вт. Anker стверджує, що за 100 Вт можна досягти економії часу до 34% під час заряджання iPad Pro або iPhone 14 Pro Max. Крім того, Anker стверджує, що понад тисячу пристроїв сумісні з його зарядними пристроями (все, що заряджається через USB-C, має бути в порядку).

Цей зарядний пристрій відрізняється від інших у лінійці своєю суперкомпактною складною конструкцією, що робить його на 43% меншим за мережевий зарядний пристрій Mac потужністю 97 Вт. У зарядки Anker Prime також складаються вилки, що значно полегшує зберігання в подорожі.

Конструкція та дизайн

Зарядний пристрій Anker Prime 100W набагато менший і легший, ніж зарядний пристрій Mac на 87W, який я зараз використовую для свого ноутбука. Коли вони стоять поруч, різниця просто вражає, і після того, як я взяв їх обидва в руки, я, чесно кажучи, більше ніколи не захочу носити з собою зарядку Mac, а зарядний пристрій Anker Prime у порівнянні з ним — це просто відкриття. 

Купуй зарядку Anker 100W Prime на iCases.ua із знижкою 5%. Промокод – Anker5

Якщо ви купуєте його переважно для заряджання телефону, то він трохи більший за більшість зарядних пристроїв, які можуть йти у комплекті, проте Anker Prime набагато потужніший. Чи зможе ваш телефон (або інший пристрій) скористатися всією цією потужністю — це вже інше питання, оскільки максимальна швидкість заряджання часто стає на заваді, наприклад, iPhone досягає 27 Вт. Однак, чого не вистачає іншим однопортовим зарядним пристроям, так це можливості заряджати кілька пристроїв одночасно.

Огляд мережевого зарядного пристрою Anker Prime 100W GaN
Автор зображення: Jussi Roine

Моя улюблена особливість всього дизайну — це складні вилки, хоча вони набагато більш поширені в США, їх дуже цінують у ЄС, де це рідкісна особливість, і наші товсті вилки часто заважають під час подорожей. 

Хоча він і близько не такий мінімалістичний, як звичайна біла зарядка від Apple, загальний дизайн дуже приємний, зовні зарядка має гладку матову поверхню з мінімальним брендуванням, і мені це дуже подобається.

Продуктивність

Хороша новина: всі три виходи зарядного пристрою працюють на заявлених швидкостях при тестуванні як на швидкості одного порту, так і при одночасному використанні. Зазирнувши в системний звіт мого MacBook, я побачив, що він використовує всі 100 Вт від одного порту, і мені знадобилося лише трохи більше двох годин, щоб повністю зарядити мій MacBook Pro 13 2019 року. Використовуючи один порт, я зміг зарядити Zhiyun Molus X100, який потребує 100-ватного входу USB-C, щоб перейти на повну яскравість. Мені також вдалося зарядити павербанк Anker на 20 000 мАг приблизно за годину при потужності 100 Вт. Що стосується зарядки декількох пристроїв, він без проблем забезпечує швидку зарядку моїх Google Pixel 7 Pro, Google Pixel Watch та iPad Air одночасно.

Зарядний пристрій Anker Prime досить сильно нагрівається при роботі на максимальній потужності, однак, хоча йому вдалося досить швидко досягти високої температури, він підтримував цю температуру, а не просто далі нагрівався, тому це може бути очікуваною поведінкою зарядного пристрою, але нагрівання викликало у мене невелике занепокоєння, коли я вперше витягнув його з розетки після використання.

Огляд мережевого зарядного пристрою Anker Prime 100W GaN
Автор зображення: Jussi Roine

Висновок

Простіше кажучи, просто придбайте цей зарядний пристрій. Anker Prime 100W — це компактний і потужний зарядний пристрій, який звільнить вас від необхідності носити з собою великі громіздкі зарядні пристрої. Розмір цього зарядного пристрою вражає, він настільки легкий, що його можна легко покласти в кишеню за потреби. Зарядний пристрій також забезпечує достатню потужність одного порту, щоб найкращі (неігрові) ноутбуки працювали на максимумі протягом усього дня, а завдяки трьом портам можна швидко зарядити всі ваші пристрої, коли це необхідно.

Купуй зарядку Anker 100W Prime на iCases.ua із знижкою 5%. Промокод – Anker5

Джерело: digitalcameraworld.com

Цей матеріал – не редакційнийЦе – особиста думка його автора. Редакція може не розділяти цю думку.

Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: