Дописи 25.06.2024 о 08:30 comment views icon

Огляд павербанка Anker 737 Power Bank Black 24000mAh 140W

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/03/kjuj-4-96x96.png *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/03/kjuj-4-96x96.png *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/03/kjuj-4-96x96.png

iCases.ua

iCases.ua – інноваційні гаджети та аксесуари для сучасного т

Цей матеріал – не редакційнийЦе – особиста думка його автора. Редакція може не розділяти цю думку.

Огляд павербанка Anker 737 Power Bank Black 24000mAh 140W

Купуй павербанки Anker на iCases.ua із знижкою 5%. Промокод – Anker5

Павербанк (зовнішній акумулятор) Anker 737 — це дорогий, потужний пристрій із неймовірно швидким заряджанням і перезаряджанням. Це чудовий павербанк, який задовольняє майже всі ваші потреби.

Огляд павербанка Anker 737 Power Bank Black 24000mAh 140W
Джерело: gadgetoid.com

Павербанк Anker 737 Power Bank Black 24000mAh вагою понад пів кілограма містить шість елементів ємністю 4000 мАг у витонченому корпусі, тому загальна ємність становить 24 000 мАг. Він має два порти USB Type-C і один порт USB Type-C Power IQ. Він також оснащений кольоровим OLED-дисплеєм, який надає детальну інформацію про стан акумулятора, рівень заряду тощо.

Якість збірки та дизайн

Своїм зовнішнім виглядом він нагадує невелику цеглинку — він важкий, міцний, але досить ергономічний. За рахунок своєї форми він добре стоїть на поверхнях і залишається на місці, де б ви його не поставили. 

Огляд павербанка Anker 737 Power Bank Black 24000mAh 140W
Джерело: gadgetoid.com

Дизайн доволі скромний, в основному в чорному кольорі, має текстуровані краї.  Срібляста передня частина переходить у чорний глянцевий пластик, який чудово приховує OLED-дисплей, роблячи його з практично невидимим, доки його не ввімкнуть. Виглядає відмінно і відчувається дуже стильно. 

Основна проблема Anker 737 Power Bank Black 24000mAh — маркування портів. Вони позначені чорним шрифтом на чорному пластику, що дуже важко розгледіти. Вам доведеться запам’ятати, який порт для чого призначений, оскільки тільки один із двох портів USB Type-C можна використовувати для заряджання павербанка.

Огляд павербанка Anker 737 Power Bank Black 24000mAh 140W
Джерело: gadgetoid.com

Повні написи з детальним описом різних можливостей і застережень щодо портів були б дуже доречними, оскільки вони не є інтуїтивно зрозумілими.

Заряджання

Anker 737 Power Bank Black 24000mAh PowerCore 24K може забезпечити заряджання двох пристроїв з розподілом 140 Вт між двома портами USB Type-C або 100 Вт на один пристрій. Якщо використовується порт USB Type-A його потужність 18 Вт. Він також може заряджатися з потужністю до 140 Вт, хоча зазвичай я спостерігав швидкість заряду 90 Вт, використовуючи зарядний пристрій Anker GAN Prime 737. Від нуля до повного заряду йому потрібна приблизно година, і швидкість заряджання цього акумулятора є однією з його найбільших переваг.

Огляд павербанка Anker 737 Power Bank Black 24000mAh 140W
Джерело: gadgetoid.com

Під час заряджання OLED-екран показуватиме час, що залишився до повної зарядки, швидкість заряду у ватах і поточний відсоток заряду батареї. Під час заряджання акумулятор може заряджати інший пристрій, наприклад телефон. Зарядка мого iPhone від порту 2 (за допомогою кабелю USB Type-C – Lightning), коли порт 1 був підключений до адаптера GAN Prime, призвела до рівня заряджання телефону приблизно 15 Вт. Від’єднання або повторне під’єднання джерела живлення під час заряджання вихідного пристрою призведе до миттєвого переривання живлення — принаймні про це говорить OLED-екран. Ймовірно, це пов’язано з тим, що зарядний пристрій має перемикатися з подачі живлення від елементів на подачу живлення від вихідного джерела живлення та назад, оскільки елементи не можна заряджати та розряджати одночасно.

Купуй павербанки Anker на iCases.ua із знижкою 5%. Промокод – Anker5

Попри те, що обидва порти USB Type-C нібито однакові (ну, за винятком того, що один двонаправлений), у мене виникли проблеми із заряджанням мого ноутбука Star Lite від порту C1, де він постійно повідомляв про 0,1 Вт споживання, хоча мій ноутбук, здавалося, повідомляв, що він був заряджений. Перехід на порт C2 показує набагато реалістичніші 31Вт.

Такі дивні виняткові випадки і непередбачувані несумісності здаються абсолютно типовими для пристроїв з USB Type-C, і OLED-дисплей дійсно допомагає діагностувати і виправляти проблеми з зарядкою, перш ніж ви зіткнетеся з несподівано розрядженою батареєю.

Під час заряджання мого ноутбука з потужністю близько 30 Вт, додавання мого телефону, що заряджається на рівні 6-7 Вт, показує загальну тривалість роботи батареї близько 2,5 годин. Майте на увазі, що йдеться саме про зарядку ноутбука, а не просто підтримання його роботи. Хоча потужний вихід 140 Вт приємно мати на випадок крайньої необхідності, але сукупне навантаження менш як 40 Вт, імовірно, є набагато реалістичнішим і практичнішим сценарієм для громіздкої батареї Anker.

Огляд павербанка Anker 737 Power Bank Black 24000mAh 140W
Джерело: gadgetoid.com

Ще один аспект, в якій батарея дійсно відрізнялася, це з окулярами віртуальної реальності Meta Quest 2. Поки я не навчив себе звичці після кожного використання вручну вимикати Quest 2, він простоював і розряджав свій акумулятор між використаннями. Це було особливо дратівливо, коли у мене було дуже мало часу на гру. Однак з павербанком Anker, і довгим кабелем USB Type-C до C, я міг легко заряджатися під час гри. 

Про екран в деталях

Anker 737 Power Bank Black 24000mAh PowerCore 24K це не просто якась прикраса чи непотрібний елемент, а справді корисний та інформативний компонент павербанка. Він набитий корисною інформацією, яка деталізує кожну дрібницю стану батареї.

Одне натискання на бічну кнопку відображає основний інформаційний екран. Цей екран показує кругову гістограму, що відображає поточну ємність батареї з відсотками (з точністю до двох знаків після коми) посередині. Під цим відображається час до розряду або заряду залежно від того, розряджаєте ви зараз батарею або заряджаєте її. Праворуч на екрані відображаються деталі кожного USB-порту: це показує назву порту: Type-C1, Type-C2 і Type-A, а також напрямок заряджання і поточну потужність. Ви швидко можете переконатися, що ваша батарея дійсно заряджається, або дізнатися, скільки часу залишилося, поки вона живить вашу батарею.

Огляд павербанка Anker 737 Power Bank Black 24000mAh 140W
Джерело: gadgetoid.com

OLED-екран зазвичай вимикається через кілька секунд, але якщо вам потрібна постійна інформація, ви можете за допомогою комбінації натискань однієї кнопки змусити його залишатися увімкненим. Це коштуватиме вам приблизно 0,36 Вт, але може бути корисним.

Повторне натискання на бічній кнопці відкриває велику кількість додаткової інформації, такої як поточна температура батареї (в градусах Цельсія та Фаренгейта), стан батареї, загальна кількість споживаних ват-годин, загальна кількість вихідних ват-годин, кількість циклів роботи батареї і кількість разів, коли екран OLED був увімкнений. У моєму випадку вже 324. Ого.

Огляд павербанка Anker 737 Power Bank Black 24000mAh 140W
Джерело: gadgetoid.com

При третьому натисканні ви побачите вищезгаданий перемикач OLED “Автовимкнення екрана”. На цьому екрані довге натискання протягом 2 секунд увімкне або вимкне цей параметр.

Не бажаючи пропустити жодної крутої функції, Anker також обладнали павербанк акселерометром, який контролер використовує для повороту екрана на 180 градусів, коли батарея перевернута догори дном. Я вважаю цю функцію гарним доповненням, якщо ви часто будете повертати екран, і я насправді навіть не помітив цього, поки не написав цей огляд. Оскільки OLED-екран не має квадратної форми, ця функція, на жаль, не застосовується до поворотів на 90 градусів — шкода, оскільки здається, що цей масивний павербанк більше схильний лежати на боку, ніж стояти на краю.

Коли батарея не використовується, одне натискання підсвічує OLED із простим графіком залишкової ємності та відсотком.

Огляд павербанка Anker 737 Power Bank Black 24000mAh 140W
Джерело: gadgetoid.com

Висновок: 

Павербанк Anker 737 Power Bank Black 24000mAh PowerCore 24K — це чудовий високоякісний портативний акумулятор, який може додати годину-дві роботи ноутбуку з роз’ємом USB Type-C або забезпечити підзарядку двох iPhone протягом кількох днів (у нашому випадку це було багатоденне перебування у відділенні лікарні).

OLED-дисплей, далеко не зайвий, є чудовим інструментом, який був продумано вбудований і елегантно замаскований.

Попри досить громіздкий розмір, він став нашим основним павербанком, оскільки його місткості достатньо, щоб зарядити телефон декілька разів, або ноутбук.

Відсутність маркування портів, у поєднанні із заплутаними обмеженнями, які визначають, що можна отримати з кожного порту, іноді робить використання трохи незручним. Зокрема, ви маєте пам’ятати, що заряджання самого павербанку має здійснюватися через верхній порт — C1.

Найбільша проблема тут — ціна, 6899 грн (на момент написання). Це багато грошей, щоб витратити на підтримку заряду ваших пристроїв. Однак якість збірки, дуже швидка зарядка і детальна інформація на OLED-екрані роблять його того вартим.

Купуй павербанки Anker на iCases.ua із знижкою 5%. Промокод – Anker5

Джерело: gadgetoid.com

Цей матеріал – не редакційнийЦе – особиста думка його автора. Редакція може не розділяти цю думку.

Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: