Дописи 05.06.2024 о 11:24 comment views icon

Огляд штативу-селфі палки для телефону ULANZI MT-44

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/03/kjuj-4-96x96.png *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/03/kjuj-4-96x96.png *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/03/kjuj-4-96x96.png

iCases.ua

iCases.ua – інноваційні гаджети та аксесуари для сучасного т

Цей матеріал – не редакційнийЦе – особиста думка його автора. Редакція може не розділяти цю думку.

Огляд штативу-селфі палки для телефону ULANZI MT-44

Зазвичай я не купую багато речей, якщо вони мені справді не потрібні. Під час нещодавньої короткої подорожі я зустрівся зі старою однокласницею та її чоловіком. Я дізнався, що вона дуже захоплена фотографуванням на природі під час походів, і вони використовують мініштатив/селфі-палицю.

У мене не було можливості запитати, яким штативом вона користується, але я подумав, що це дуже корисний інструмент, який варто брати з собою. У мене є один від Manfrotto, який я майже ніколи не використовую, тому що він великий і важкий.

Переглядаючи сайти з обладнанням для фото та відеозйомки, я знайшов кілька варіантів від Xiaomi, Ulanzi та навіть один від Huawei. Хоча я знав, що Xiaomi продає всілякі гаджети, я не знав, що у них є мініштативи.

Я зупинився на Ulanzi MT-44, тому що хотів використовувати його з моєю камерою micro 4/3 і смартфоном.

Огляд штативу-селфі палки для телефону ULANZI MT-44
Джерело: jameswoo.net

Вагою всього лише грамів 397 і 32,5 см висотою, я вважаю, що цей штатив легко брати з собою будь-куди.

Я вважаю за краще мати якомога легші гаджети та аксесуари до них, тому що якщо мені потрібно йти пішки або в похід, я зазвичай ношу невеликий рюкзак з найнеобхіднішими речами, такими як пляшка води, й іноді фотоапарат.

Важкий рюкзак важко носити з собою весь день, саме тому я досі ніколи не брав з собою штатив, щоб не перевантажувати свій рюкзак та себе. 

Але з Ulanzi MT-44 все по-іншому. Штатив поставляється з кульовою головкою, яка досить міцна, щоб утримувати дзеркальну камеру, якщо ви звісно не використовуєте довгий важкий об’єктив.

Також є вбудований тримач для смартфона, який може легко вміщувати мій телефон Poco F5 разом з прозорим захисним чохлом.

Штатив можна використовувати як селфі-палку або монопод. У повністю розкладеному стані його висота 160 см.

Однак він недостатньо стабільний навіть зі смартфоном на повному витягуванні, тому я б не використовував його повністю витягнутим.

Використовувати його як селфі-палку дуже зручно. Ви просто витягуєте його, і він легко утримує телефон завдяки спеціальному затискачу.

Ніжки штатива мають механізм блокування з червоним алюмінієвим стопорним кільцем. Приємний кольоровий акцент у вигляді кульової головки робить штатив ненав’язливим під час зйомки.

Використовуючи його як в приміщенні, так і на вулиці, я виявив, що цей мініштатив дуже зручний як для моєї камери Lumix G5, так і для мого смартфона.

Злегка висунувши його з закритими ніжками, я можу використовувати його як селфі-палку. Він може висуватися і легко утримувати смартфони на висоті до 90 см або 120 см без проблем. Для важчої камери я можу комфортно витягнути її приблизно на 90 см.

Висновок

Користуючись своїм Manfrotto зі швидкознімною пластиною, я виявив, що вкручування гвинта 1/4 дюйма для камери викликає певні труднощі.

Я знаю, що це робиться для зменшення ваги та, можливо, вартості. Швидше за все, штатив/палка для селфі орієнтований на людей, які користуються смартфонами, а не фотоапаратами.

В Ulanzi є дорожча модель MT-43 зі швидкознімною пластиною, але вона орієнтована на користувачів фотоапаратів, а не смартфонів.

Ціна Ulanzi MT-44 становить приблизно 1499 грн, і залежно від того, де ви знаходитесь, ви можете придбати його або трохи дешевше, або трохи дорожче.

Джерело: jameswoo.net

Цей матеріал – не редакційнийЦе – особиста думка його автора. Редакція може не розділяти цю думку.

Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: