Дописи 21.06.2024 о 10:50 comment views icon

Огляд зарядного пристрою Anker Prime 67W: три порти живлення

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/03/kjuj-4-96x96.png *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/03/kjuj-4-96x96.png *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/03/kjuj-4-96x96.png

iCases.ua

iCases.ua – інноваційні гаджети та аксесуари для сучасного т

Цей матеріал – не редакційнийЦе – особиста думка його автора. Редакція може не розділяти цю думку.

Огляд зарядного пристрою Anker Prime 67W: три порти живлення

Зарядний пристрій Anker Prime 67W менший за оригінальний зарядний пристрій Apple потужністю 67 Вт, який є популярним серед власників MacBook. Новий 70-ватний зарядний пристрій Apple такий же компактний, як і Prime 735, хоча Prime 67W має кілька особливостей, які роблять його більш привабливим.

Перевага Prime 67W над 70-ватним зарядним пристроєм Apple полягає в тому, що він має три зарядні порти, які можна використовувати одночасно. Два порти USB-C підтримують технологію Power Delivery 3.0, і кожен порт USB-C може підтримувати максимальну потужність 65 Вт. Порт USB-A 67W Prime має максимальну потужність до 22,5 Вт. Однак, якщо одночасно використовується більше одного порту, Prime 735 розподіляє потужність між пристроями.

Час заряджання (через один порт USB-C) за допомогою 67-ватного зарядного пристрою Prime вражає. За 30 хвилин iPhone 13 заряджається на 51%, 11-дюймовий iPad Pro — на 35%, а MacBook Air M1 — на 37%.

Зарядний пристрій Prime 67W — це зарядний пристрій на основі нітриду галію (GaN), що сприяє компактному дизайну, а також більш ефективній передачі струму, ніж зарядні пристрої без нітриду галію. Менші зарядні пристрої часто тепліші на дотик, але саме тут Prime 67W нас здивував. При повному навантаженні з двома підключеними пристроями зарядний пристрій нагрівається, але якщо до нього підключено, наприклад, лише MacBook. Зарядний пристрій має захисну схему під назвою Active Shield 2.0, щоб переконатися, що він не нагрівається занадто сильно. Anker рекомендує, щоб температура навколишнього середовища для роботи становила від 0 до 25 градусів за Цельсієм, що здається дещо обмежувальним.

Огляд зарядного пристрою Anker Prime 67W: три порти живлення
Джерело: macworld.com

Класна функція — це те, що вилка складається як для американських, так і для європейських штепсельних вилок. Деякі виробники використовують змінний штекер, який можна просто зняти. Складаний штекер дуже добре працює на практиці і, що більш важливо, конструкція не здається хиткою, а навпаки, дуже міцною.

Ще одним приємним моментом є те, що упаковка зарядного пристрою Prime майже не містить пластику, а для захисту зарядного пристрою використовується лише пакет з переробленого пластику. Вся упаковка виготовлена з переробленого паперу, надрукованого рослинними соєвими чорнилами. Anker також пропонує 24-місячну гарантію.

Огляд зарядного пристрою Anker Prime 67W: три порти живлення
Джерело: macworld.com

Висновок

Зарядний пристрій Anker Prime 67W дуже компактний, але при цьому підтримує три з’єднання з високою швидкістю заряджання і підтримує належну робочу температуру. Ви отримуєте хорошу продуктивність за таку ціну, і якщо ви шукаєте новий зарядний пристрій, то Prime — саме те, що вам потрібно.

Джерело: macworld.com

Цей матеріал – не редакційнийЦе – особиста думка його автора. Редакція може не розділяти цю думку.

Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: