Дописи 09.01.2024 о 08:30 comment views icon

Samsung представила неймовірно милого робота-асистента Ballie – він розважає собаку, керує розумними пристроями та працює в якості проектора

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/11/Gerasimov_-Metropolis-53-1-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/11/Gerasimov_-Metropolis-53-1-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/11/Gerasimov_-Metropolis-53-1-96x96.jpg

Тимур Ворона

Головний редактор ITC.ua

Samsung представила неймовірно милого робота-асистента Ballie – він розважає собаку, керує розумними пристроями та працює в якості проектора

Цей матеріал – не редакційнийЦе – особиста думка його автора. Редакція може не розділяти цю думку.

На пресконференції на CES 2024 компанія Samsung анонсувала декілька нових пристроїв та розповіла про новий курс бренду – на штучний інтелект. Про основні новинки, безперечно, напишуть мої колеги з редакції, а я хочу коротенько розповісти про те, що мені сподобалось найбільше.

Пам’ятаєте Ballie, домашнього робота від Samsung, якого вперше показали у 2020 році? Він так і не з’явився на полицях магазинів, і сьогодні Samsung показав його оновлену версію – з інтеграцією штучного інтелекту.

Виглядає цей пристрій надзвичайно мило, це ніби куля для боулінгу жовтого кольору, ніби персонаж з Among Us, та ще й на колесах. Він оснащений акумулятором, розрахованим на 2-3 години роботи, датчик лідар для навігації по кімнатах, та Full HD проєктором. Його можна використовувати як другий монітор ПК або ж проєктувати на стіну фільми та відеодзвінки.

На відео Ballie грає з золотистим ретривером (такий прокачаний варіант Petcube), виводить на стіну відеодзвінок, налаштовує домашнє освітлення (як Alexa, але тільки на колесах), і активує автоматичну годівницю для собаки.

У Samsung заявляють, що це перший у світі проєктор, який автоматично виявляє позу та кут обличчя людини та налаштовує під неї оптимальний кут проєкції.

Курс Project Manager від Powercode academy.
Онлайн-курс Project Manager. З нуля за 3,5 місяці до нової позиції Без знання коду, англійської та стресу.
Зарееструватися

Також у релізі від Samsung йдеться про те, що Ballie може керувати іншими розумними пристроями та автоматично нагадувати про різні домашні обов’язки, залежно від патернів поведінки користувача, наприклад, поливати рослини.

Коли Ballie з’явиться у продажу та скільки він буде коштувати – поки що невідомо. Сподіваємося, що його не спіткає доля першої моделі, і ми колись побачимо його у продажу.

Кажіть, купили б собі такого рободруга?

Цей матеріал – не редакційнийЦе – особиста думка його автора. Редакція може не розділяти цю думку.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: