Новини Пристрої 11.10.2022 о 19:11 comment views icon

Ajax Systems представила пристрої для комфорту, лінійку пожежних датчиків та новий дизайн застосунку

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg

Вадим Карпусь

Автор новин

Компанія Ajax Systems провела спеціальний захід під назвою «Зона комфорту», під час якого представила нову лінійку протипожежних продуктів та пристрої, призначені підвищити комфорт використання систем безпеки Ajax. Також було представлено новий дизайн застосунку.

LifeQuality – це професійний датчик моніторингу якості повітря в приміщенні, що вимірює температуру, вологість та CO2. Пристрій оснащений сенсорами, що використовуються в медичному обладнанні, що забезпечує найбільш вірогідні дані. Світловий індикатор миттєво повідомляє про рівень CO2 – достатньо торкнутися логотипу Ajax. Він світиться жовтим, червоним або фіолетовим кольором, якщо концентрація вуглекислого газу перевищує норму. В застосунку можна переглядати поточні показники, а також історію вимірів. LifeQuality буде доступним для замовлення в 4 кварталі 2022 року.

Ajax Systems представила устройства для комфорта, линейку пожарных датчиков и новый дизайн приложения

Вимикач LightSwitch дозволяє керувати різними освітлювальними пристроями як на місці, так і дистанційно через застосунок. LightSwitch має велику сенсорну панель, що реагує на натискання або безконтактну активацію. Пристрій має м’яке LED-підсвічування, а також може видавати звук та вібрацію, щоб емітувати відчуття механічного вимикача. LightSwitch буде доступним для замовлення в 4 кварталі 2022 року.

Ajax Systems представила устройства для комфорта, линейку пожарных датчиков и новый дизайн приложения

Ajax Systems представила WaterStop – кран для перекриття води з дистанційним керуванням. Він допомагає побудувати повністю автоматизовану антипотоп-систему. Пристрій складається з крана та потужного електричного привода, який перекриває воду автоматично, за командою через застосунок Ajax або натисканням кнопки на місці. Електропривод працює на батарейках до трьох років і здатний перекрити воду за лічені секунди. WaterStop буде доступний для замовлення в 4 кварталі 2022 року.

Онлайн-курс "Арт Менеджер" від Skvot.
Навчіться шукати фінансування та планувати бюджет, керувати командою, запускати артпроєкти та пітчити їх так, щоб великі компанії захотіли колабитися.
Детальніше про курс

Ajax Systems представила устройства для комфорта, линейку пожарных датчиков и новый дизайн приложения

FireProtect 2 — це ціла лінійка датчиків для забезпечення пожежної безпеки в житловому секторі. Інженери Ajax розробили димову камеру, яка захищена від пилу та комах. В датчиках використовується біспектральний оптичний сенсор, який здатен розрізняти дим від пари. Другий сенсор в датчику — це термістор, що швидко розрізняє підвищення температури. Також була презентована розширена версія датчика з додатковим сенсором чадного газу. Обидва датчики мають версії зі змінюваними та вбудованими батареями. Від змінюваних батарей датчик пропрацює до 7 років, а з вбудованими не менш як 10. В Ajax також розробили окремі версії без димової камери — у дещо меншому корпусі. Є різні версії: з сенсором температури, з сенсором чадного газу та з двома сенсорами одночасно.

Ajax Systems представила устройства для комфорта, линейку пожарных датчиков и новый дизайн приложения

Щоб розширювати інтерфейс застосунку Ajax новими пристроями, було створено нову вкладку для швидкого доступу до пристроїв автоматизації. Тепер інтерфейс враховує будову людського тіла, рухи та контекст взаємодії. Це дозволяє користувачам вмикати пристрій, навіть не дивлячись на екран смартфона. У новій вкладці пристрої сортуються за сторінками. Серед нововведень також називають новий темний режим, поліпшені шрифти, кроссплатформенна консистентність, швидкий доступ до пристроїв автоматизації. Нові функції з’являться у застосунках вже наприкінці цього року.

Ajax Systems представила устройства для комфорта, линейку пожарных датчиков и новый дизайн приложения

Крім того, Ajax представила три нові програмні функції:

  • Коди доступу клавіатур для незареєстрованих користувачів. Ця функція дозволяє призначити особі або компанії окремий код доступу в налаштуваннях хаба без створення облікового запису Ajax. Коди доступу клавіатур для незареєстрованих користувачів доступні на OS Malevich 2.13.1.
  • Фото за тривогою будь-якого пристрою. Тепер детектори з позначкою PhOD можуть робити фото за тривогою будь-якого пристрою: датчика відчинення, тривожної кнопки чи іншого датчика руху. Ця функція також доступна на OS Malevich 2.13.1.
  • Сценарії за температурою. Тепер пристрої Ajax, які показують температуру в застосунку, можуть запускати сценарії за температурою. Наприклад, це дозволить автоматично увімкнути обігрівач, якщо температура за даними трьох датчиків у кімнаті опуститься нижче 15 градусів. Сценарії за температурою будуть доступні на OS Malevich 2.14.

Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: