Новини Кіно 27.12.2023 о 08:44 comment views icon

Amazon показуватиме рекламу в фільмах та серіалах Prime Video з 29 січня

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

З кінця січня фільми та серіали на платформі розбиватимуть короткими рекламними роликами — щоб позбавитись пауз необхідно щомісяця сплачувати додаткові кошти.

У вересні Amazon анонсувала рекламу на платформі, а нині назвала офіційну дату старту — 29 січня.

«Це дозволить нам інвестувати в привабливий контент і збільшувати ці інвестиції протягом тривалого періоду часу», — заявила компанія в електронному листі клієнтам про очікуваний перехід на «обмежену рекламу». «Ми прагнемо мати значно менше реклами, ніж лінійне телебачення. Вартість поточної передплати Prime не змінюється».

Утім переглянути контент Prime Video без реклами все-таки можна — за додаткові $2,99 на місяць (нинішня ціна — $5,99 на місяць для України).

Уперше Amazon почала показувати рекламу у футбольних трансляціях у 2022 році — після отримання ексклюзивних прав на Thursday Night Football у рамках 11-річної угоди на суму $13,2 мільярда.

Раніше тарифи з рекламою запустили Netflix і Disney+, і нині Apple TV+ залишається єдиною великою стримінговою платформою, яка використовує чисту модель передплати.

Торік Amazon заробила на рекламі $38 млрд і попри те, що вони становлять невелику частку від загального річного доходу в $502 млрд — цей показник зростає щоквартально більш ніж на 20%. Серед оригінальних шоу Prime Video: розкритикований та найдорожчий в історії серіал «‎Володар перснів: Персні влади», «Дивовижна місис Мейзел», «Хлопаки», «Джек Раян» та інші.

Англійська для початківців від Englishdom.
Для тих, хто тільки починає вивчати англійську і хоче вміти використовувати базову лексику і граматику.
Реєстрація на курс

Серіал за грою Fallout, серіальний перезапуск «Містер та місис Сміт», продовження «За межами» та інші майбутні релізи Amazon Prime Video 2024 року


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: