Новини Софт 14.11.2023 о 09:17 comment views icon

Аніме-дівчина з YouTube-каналу Lofi Girl знову зникла — музику вже добу транслюють на тлі порожньої кімнати

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

Аніме-дівчина з YouTube-каналу Lofi Girl знову зникла — музику вже добу транслюють на тлі порожньої кімнати

Її колега Synthwave Boy також відсутній на «‎робочому місці».

З 2017 року Джейд — головна героїня анімації YouTube-каналу Lofi Girl — була постійним супутником користувачів, які заходили на сторінку послухати чіллхоп-музику. Однак вчора зранку дівчина загадково зникла зі стріму — як і її колега Synthwave Boy. В обох трансляціях продовжує грати музика — однак на тлі порожніх кімнат.

Офіційний акаунт Lofi Girl в X одразу опублікував фото обох «‎робочих місць» без персонажів. За кілька днів до цього на цій же сторінці додали зображення Джейд, яка нібито із тугою дивиться у вікно, а потім на фото у рамці.

Англійська для IT від Englishdom.
В межах курсу можна освоїти ключові ІТ-теми та почати без проблем говорити з іноземними колегами.
Дійзнайтеся більше

У квітні аніме-дівчина вже зникала, однак коли повернулась — то «‎привела» новачка до своєї команди, Synthwave Boy. В його трансляції надалі звучала синтвейв-музика — піджанр електронної музики, який використовує звуки синтезатора та намагається імітувати звучання класичних саундтреків з фільмів та відеоігор епохи 1980-х років.

Спільнота переконана, що Lofi Girl і Synthwave Boy зустрілися для побачення. Однак, схоже, таким чином нам хочуть оголосити про появу третього персонажа — принаймні на каналі вже запустили новий стрім із музикою.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: